Ελλάδα

«Δεν πρέπει να έχει παράπονο από την ΕΟΚ ο Άρης»

Η ΚΑΕ Άρης δεν θα έπρεπε να έχει παράπονο από την ΕΟΚ, όπως δήλωσε ο γ.γ. της ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης, μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Λευτέρη Αρβανίτη.

Η ΚΑΕ Άρης έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο της ΕΟΚ κατά της ομάδας μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης, μιλώντας στον Arena υποστήριξε πως οι «κίτρινοι» δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο από την ΕΟΚ.

«Όσα είπε ο κ. Αρβανίτης για την ΕΟΚ και τους διαιτητές είναι αστεία, αλλά ήταν θυμωμένος, ήταν εν βρασμώ ψυχής. Χθες δεν είπε τέτοια πράγματα στη συνέντευξη Τύπου. Δε θα πρέπει να ξεχνά ο Άρης τις προσπάθειες που έκανε η ομοσπονδία για να βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα με τη FIBA και άλλα ζητήματα. Ο Άρης δεν θα πρέπει να έχει κανένα παράπονο απ' την ομοσπονδία, την είχε συμπαραστάτη σε όλα του τα προβλήματα. Εκείνο που θα πρέπει να κάνει, σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου, είναι να ελέγξει περισσότερο αυτούς τους ανεγκέφαλους που δημιουργούν τα προβλήματα. Η θέση της ΕΟΚ ήταν και είναι να γίνονται οι αγώνες και να τελειώνουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να γίνονται οι αγώνες, όχι να διακόπτονται», ανέφερε.

Για την απόφαση του διαιτητή Αναστόπουλου να διακόψει τον αγώνα, είπε: «Δεν μπορώ να μπω όμως στην ψυχολογία κάθε διαιτητή, ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Άλλος δείχνει μεγαλύτερη επιείκεια, άλλος όχι, δεν μπορώ να το εξηγήσω εγώ αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η θέση μας είναι ότι οι αγώνες πρέπει να τελειώνουν μέσα στα γήπεδα. Αν κάποιος διαιτητής κάνει παράβαση του κανονισμού τότε πρέπει να τον ελέγξω. Υπάρχουν κανονισμοί».

Παράλληλα για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός που καλεί την ΕΟΚ να τιμωρήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Κυπέλλου των «αιωνίων» είπε: «Η ΕΟΚ δεν είναι αρμόδια για αυτά, υπάρχουν αθλητικοί δικαστές και η Ομοσπονδία δεν έχει καμία θέση να αναμειχθεί στο έργο τους. Εμείς έχουμε τους κανονισμούς, αλλά αρμόδιοι για εγκλήσεις είναι οι αθλητικοί δικαστές. Όπως έρχονται τα φύλλα αγώνα, πηγαίνουν στον αθλητικό δικαστή, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να παρέμβουμε. Αν ήταν στη Γ' Εθνική τότε επιλαμβάνεται η επιτροπή πρωταθλήματος και εισηγείται στο ΔΣ της ΕΟΚ. Εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Ο αθλητικός δικαστής παίρνει τα φύλλα αγώνα και ανάλογα καλεί σε απολογία και τιμωρεί».

Τέλος, για τα παράπονα από κάποιες πλευρές πως δεν υπάρχει ευδιάκριτη η ελληνική σημαία στις φανέλες της Εθνικής, είπε: «Είχαμε το όνομα Ελλάς και την ελληνική σημαία στα πλάγια. Πρώτοι εμείς βάλαμε το "Ελλάς" και όχι το Greece. Και έχουμε και τη σημαία μας… Τι άλλο να βάλουμε δηλαδή;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x