Ελλάδα

«Δεν προσβάλλουν κανέναν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού;»

Συνέχεια στον... χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ αιωνίων, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να εκδίδει ανακοίνωση με «καρφιά» για Αγγελόπουλους, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή.

Για άνιση μεταχείριση κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» ζητούν την αντίδραση των αρμοδίων οργάνων στις τοποθετήσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ καταφέρονται εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με ιδιαίτερη ανησυχία αλλά και τεράστια έκπληξη παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα ότι ακολουθούνται από παράγοντες, πρακτικές δηλώσεων που είναι προσβλητικές όσο και υποτιμητικές για το άθλημα χωρίς να υπάρχει η δέουσα αντίδραση από την ΕΦΙΠ και τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Αντίθετα όταν οι διαιτητές γράψουν στο φύλλο αγώνα κάτι που...θεωρούν ότι άκουσαν πως τους είπε κάποιος από την εξέδρα, παρατηρείται "ξεσηκωμός" κι ακολουθεί κλήση σε απολογία άμεσα.

Θεωρούμε δε ότι τα όσα συκοφαντικά διέσπειραν οι υπότροποι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της ομάδας τους όπως και κατά τη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος δεν προσβάλλουν κανέναν και γι' αυτό άλλωστε ουδείς έχει ευαισθητοποιηθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x