Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Δεν θα τους κάνω το χατίρι να αποσυρθώ»

Στα γήπεδα για τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια ακόμα θα μείνει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΠΣΑΚ.

Δύο με τρία χρόνια αγωνιστικής δράσης έχει ακόμα μπροστά του ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΠΣΑΚ.

Ο 36χρονος γκαρντ μίλησε για την φετινή πορεία της Λιβαδειάς στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στη συνέχεια της Α2.

Αναλυτικά:
Γιάννη, πήρατε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Αετού. Παρότι μπήκατε πολύ δυνατά, είδαμε, ότι οι αντίπαλοί σας, ισορρόπησαν το παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο φινάλε. Ποιες ήταν τελικά αυτές οι λεπτομέρειες που σας έδωσαν το διπλό;
«Νομίζω σημαντικό ρόλο στη νίκη μας, έπαιξε η θέληση που είχαμε για τη νίκη και η ψυχραιμία που δείξαμε στα τελευταία λεπτά. Έπρεπε να κερδίσουμε αλλά και να χάναμε, δεν θα σήμαινε κάτι διότι ακόμη είναι πολύ νωρίς. Η ομάδα είναι καλή και ήθελε ψυχολογική τόνωση».

Θεωρείς ότι τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σας αδικούν;
«Νομίζω ναι, την αδικούν τα αποτελέσματα διότι 4 παιχνίδια ήταν στον πόντο. Τα δύο να είχαμε πάρει, θα ήταν διαφορετικά τώρα τα πράγματα. Το παρελθόν όμως είναι παρελθόν. Κοιτάζουμε μόνο το μέλλον».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος ‘’καίγεται’’ και αυτός για τη νίκη. Τι πρέπει να προσέξετε, για να πάρετε ένα ακόμη ροζ φύλλο;
«Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο και εξαρτάται από εμάς τι θα γίνει».

Αυτή θα είναι η τελευταία σου χρονιά; Έχεις αποφασίσει πότε θα αποσυρθείς;
«Δεν θα τους κάνω το χατίρι να αποσυρθώ. Θα παίζω τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x