F1

Δεν θα… χαριστεί ο Φέτελ στον Γουέμπερ

Μπορεί ο Μαρκ Γουέμπερ να έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τον Σεμπάστιαν Φέτελ στο Grand Prix του Ιντερλάγκος, αλλά ο τελευταίος δεν θα του… χαριστεί.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι εδώ και καιρό πρωταθλητής και απλώς κυνηγά… ρεκόρ. Ο Μαρκ Γουέμπερ διεκδικεί την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών και θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Formula 1 με νίκη. Όμως η Red Bull δεν σκοπεύει να ενεργήσει χαριστικά απέναντι στον Αυστραλό πιλότο στο Grand Prix του Ιντερλάγκος, με το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωτάθλημα.

«Θα ήταν πολύ όμορφο να κερδίσει ο Μαρκ στον τελευταίο αγώνα, αλλά ο Σεμπάστιαν πηγαίνει για το ρεκόρ συνεχόμενων νικών. Άρα όπως συμβαίνει πάντα θα γίνει μία ίση μάχη ανάμεσα στους δύο. Άλλωστε κι ο Μαρκ δεν θα ήθελε να του χαρίσει κανένας τη νίκη», διαβεβαίωσε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το καλύτερο δυνατό. «Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να δούμε την τελευταία καρό σημαία του τερματισμού. Στόχος μας είναι να πάρει ο Μαρκ την τρίτη θέση και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Να είστε σίγουροι πως όλοι μας έχουμε κίνητρο και κανένας δεν έχει χαλαρώσει», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x