Κύπελλο Ελλάδας

«Δεν το αξίζει αυτό ο κόσμος της ΑΕΚ»

Ομάδα για την πρώτη κατηγορία είναι η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης και επανέλαβε ότι ο κόσμος της Ένωσης δεν αξίζει την ταλαιπωρία που έχει υποστεί και συνεχίζει να υφίσταται.

Παίκτες που μπορούν να παίξουν και στο υψηλότερο επίπεδο (δηλαδή στη Super League) έχει η ΑΕΚ, όπως παραδέχθηκε ο Χρήστος Αραβίδης μετά τη νίκη επί του Φωκικού για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο 27χρονος επιθετικός τόνισε ότι η κόσμος της ομάδας δεν αξίζει την ταλαιπωρία ζει.

Ο Γιάννης Ανέστης τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε για τη νίκη και στη ρεβάνς, παρά το... ευρύ 4-0.

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πιο βελτιωμένοι, είναι θέμα χρόνου να πετύχουμε γκολ. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί, και όπως έχω πει και σε άλλη συνέντευξη, δεν του αξίζει αυτό. Εμείς είμαστε εδώ για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Για μένα, αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλό επίπεδο. Για μας είναι καθρέφτης μας το γήπεδο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι ανήκουμε εδώ. Διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, έχουμε πετύχει κάποια πράγματα, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αραβίδης.

«Βάλαμε τέσσερα γκολ, αλλά μπορούσαμε περισσότερα. Δεν επαναπαυόμαστε για τον επαναληπτικό και θα πάμε για τη νίκη. Δεν έχει σημασία πόση πίεση θα δέχομαι ή όχι. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και για τα 90 λεπτά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να επέμβεις», δήλωσε ο Ανέστης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x