Betmasters

Δεν υφίσταται φαβορί ονόματι Σπόρτινγκ!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της Μάριμπορ απέναντι στους Πορτογάλους, αναλύοντας και τους λόγους για τους οποίους η Σπόρτινγκ δεν έχει προβάδισμα στη Σλοβενία.

Στο έβδομο γκρουπ η κυριαρχία και η πρωτιά της Τσέλσι θα είναι δύσκολο ν΄ αμφισβητηθούν. Σε όποια κατάσταση κι αν βρεθεί η Σάλκε θα πρόκειται για καθαρή αυτοκτονία των «βασιλικών μπλε», εφόσον κάποια εκ των Μάριμπορ ή Σπόρτινγκ «κλέψει» τη δεύτερη θέση πρόκρισης. Επομένως, οι αγώνες Σλοβένων και Πορτογάλων θα κρίνουν, λογικά, την τρίτη θέση η οποία θα οδηγήσει σε ευρωπαϊκή συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο «Λιούντσκι» η Μάριμπορ επιστρέφει στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης μετά από δεκαπέντε χρόνια. Η έδρα της είναι παραδοσιακά «καυτή», άρα η πρώτη δυσκολία για τους φιλοξενούμενους εστιάζεται σ΄ αυτό. Ζρίνσκι, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Σέλτικ αποτέλεσαν τα «θύματα» της Μάριμπορ πριν τους ομίλους. Έχει περάσει από μία δύσκολη διαδικασία η σλοβένικη ομάδα για να φθάσει ως εδώ κι αποκλείεται, πραγματικά, να την τρομάζουν οι «πράσινοι» του Μάρκο Σίλβα.

Στην εγχώρια Λίγκα έχει το απόλυτο εντός (5-0-0), αλλά δύο ήττες εκτός έδρας σε ισάριθμους αγώνες την έχουν φέρει σε μειονεκτική θέση απέναντι στην πρωτοπόρο Ντομζάλε. Οι φιλοξενούμενοι σε τέσσερις αγώνες στην πορτογαλική Πριμέιρα έχουν τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Σε όλα τα ματς σημείωσαν από ένα τέρμα. Έχουν τεράστιο θέμα στο γκολ, χάνουν ευκαιρίες και δεν έχουν τον παίκτη να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Φρέντι Μοντέρο και Ισλάμ Σλιμάνι δεν θυμίζουν σε τίποτε τους περυσινούς «μπόμπερ»!

Η παρουσία του Νάνι πραγματικά ανεβάζει ποιοτικά τη Σπόρτινγ, δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πώς πρόκειται για έναν παίκτη του οποίου η καριέρα στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια ήταν σε διαρκώς πτωτική πορεία. Θα χρειαστεί καιρός για να μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Σε τιμές κάτω του 2,00 η Σπόρτινγκ είναι κακή επιλογή. Παραδέχθηκε ο ίδιος ο Σίλβα πώς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ομάδα του είναι φαβορί!

Από το 2008 έχει να παίξει σε ομίλους το πορτογαλικό κλαμπ, το οποίο πέρασε έκτοτε σημαντικές δυσκολίες. Ο Άντε Σίμουντζα είναι έμπειρος προπονητής, πλέον, σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Ταβάρες είναι παίκτης ο οποίος κρίνεται ικανός να δώσει γκολ και να βοηθήσει επιθετικά τη Μάριμπορ. Ο «άσος» αποτελεί εφικτή επιλογή και σαφέστατα όχι τόσο εξεζητημένη όσο φαίνεται.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

173. ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ: 1 (3,65)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x