Βόλεϊ

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την Παναχαϊκή»

Ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να τελειώσει χωρίς κυρώσεις για την ομάδα βόλεϊ το θέμα που έχει ξεσπάσει με χρωστούμενα στον Χρήστο Μπέλλο θα κάνει η διοίκηση της Παναχαϊκής, όπως ανακοίνωσε.

Ανακοίνωση για την απόφαση της ΕΕΑ σχετικά με χρωστούμενα στον Χρήστο Μπέλλο εξέδωσε το ΤΑΠ της Παναχαϊκής.

Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν πως η διοίκηση θα κάνει ότι χρειάζεται προκειμένου να μην υποστεί τιμωρία αφαίρεσης βαθμών η ομάδα, όμως αμφισβητεί το σκεπτικό της απόφασης.

Η ανακοίνωση:
«Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της Παναχαϊκής πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την ομάδα βόλεϊ στο φετινό πρωτάθλημα. Η διοίκηση της οικογενείας Ρουμελιώτη σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο, θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα το νόμο σε ότι αφορά το θέμα του αθλητή Χρήστου Μπέλλου.

Μας φαίνεται αστείο που διεκδικούνται χρήματα μετά από 10 χρόνια από ένα τρίτο σωματείο όμως θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας. Αν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι η διοίκηση της οικογενείας Ρουμελιώτη, οφείλει χρήματα στον Χρήστο Μπέλλο, τότε να είναι βέβαιοι ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί και δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ομάδα βόλεϊ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x