Βόλεϊ

«Δεν ζητήσαμε να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός»

Τις επιστολές που απέστειλε στο Δ.Σ της ΕΣΑΠ, εκφράζοντας την πρόθεσή της να παραμείνει στην Volleyleague δημοσίευσε η Παναχαϊκή. «Δεν ζητήσαμε να πέσει ο Παναθηναϊκό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την πρόθεσή της να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Volleyleague εξέφρασε με επιστολές η Παναχαϊκή, τονίζοντας όμως πως ποτέ δεν ζήτησε τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού, λόγω της υπόθεσης του Στάθη Ντονά.

Οι Πατρινοί με δύο επιστολές αναφέρθηκαν στα κριτήρια που πληρούν, προκειμένου να μείνουν στην κατηγορία, ενώ σχολίασαν και την υπόθεση του πρώην παίκτη των «πράσινων».

Αναλυτικά:
«Επιστολή-Α

Προς: Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Α.Π.

Σε συνέχεια προηγούμενου σχετικού εγγράφου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, εάν και εφόσον κάποια ομάδα αδυνατεί να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-2015, είτε λόγω μη εκπλήρωσης των όρων της προκήρυξης του εν λόγω πρωταθλήματος, είτε λόγω αποφάσεων αθλητικού δικαστή ή μη αδειοδότησης από την Ε.Ε.Α. και για να αποφευχθεί το φιάσκο του πρωταθλήματος της ΕΟΠΕ Α1 Γυναικών (βλέπε 11 ομάδες), προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε στο εν λόγω Πρωτάθλημα με νόμιμες πάντα διαδικασίες, είτε μέσω όρων προκήρυξης, ή με WILDCARD, καθώς πιστεύουμε ότι πληρούμε όλο το πακέτο για τη συμμετοχή μας (υφιστάμενο ΤΑΑ, ομάδα – πόλη, χωρίς χρέη, με γήπεδο και κόσμο).

Εάν αυτό καταστεί δυνατό, πάντα μέσα από νόμιμες διαδικασίες, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό στο Προεδρείο και στο Σώμα, ότι εκχωρούμε την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ στην ΕΣΑΠ, για τις λειτουργικές της ανάγκες ή όπου αυτή θέλει να διαθέσει.

Σημειωτέον δε, ότι πάντα μέσα από αυτές τις νόμιμες διαδικασίες, το ΤΑΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την περσινή αγωνιστική χρονιά, αν και είχε υποβιβαστεί στην Α2 Κατηγορία, κέρδισε την παραμονή του στην Α1 Κατηγορία.

Υ.Γ. Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και ευχόμαστε οι αποφάσεις σας να λειτουργούν πάντα για το καλό του αθλήματος, που όλοι υπηρετούμε και αγαπάμε
».

«Επιστολή-Β

Προς: Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Α.Π.

Επειδή, υπέπεσαν στην αντίληψή μας, κάποια αυθαίρετα άρθρα σε ιστοσελίδες στο internet και για αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε ότι, ουδέποτε το Σωματείο μας παρενέβη με Νομικό Εκπρόσωπο, στην εκδίκαση της υπόθεσης των οφειλών του Παναθηναϊκού, προς τον αθλητή μας, κ. Ευστάθιο Ντονά, ζητώντας τον υποβιβασμό του ΤΑΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, στην Α2 Κατηγορία.

Το Σωματείο μας παρενέβη μόνο διά του Νομικού Εκπροσώπου μας, κ. Γιώργου Παναγόπουλου, για την υπόθεση της καταγγελίας του αθλητή μας, κου Ευστάθιου Ντονά στο θέμα προσφυγής του ΤΑΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά του εν λόγω αθλητή μας στα πολιτικά δικαστήρια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x