Ναι, ο διαιτητής Αρετόπουλος πήρε μια παράλογη απόφαση να σφυρίξει σέντρα σε ένα γήπεδο το οποίο ήταν ακατάλληλο, λόγω του χιονιού, να φιλοξενήσει ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Ναι, ο ρέφερι έλεγε στα αποδυτήρια «θα βγούμε για τον τυπικό έλεγχο και το παιχνίδι δε θα γίνει», αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. Ναι, ο διαιτητής του παιχνιδιού και οι βοηθοί του τα έκαναν «μούσκεμα», ακυρώνοντας ένα καθαρό γκολ του «τριφυλλιού» και μη δίνοντας ένας επίσης πεντακάθαρο πέναλτι για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Υπό αυτή την έννοια, λοιπόν, η διαιτησία του Αρετόπουλου ήταν άθλια. Όπως, άθλια ήταν και η εικόνα του Παναθηναϊκού.

Κατανοούμε, πλήρως, τις δυσκολίες και τις συνθήκες στις οποίες διεξήχθη το χθεσινό ματς. Δεν μπορούμε, όμως, να μη σταθούμε στην απαράδεκτη εμφάνιση που είχαν ξανά όσοι ή οι περισσότεροι που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λαμία. Καμία συγκέντρωση, κανένα πάθος, καμία προσήλωση στον στόχο που δεν ήταν άλλος από το αποτέλεσμα, μια άμυνα που έχανε τα αυγά και τα πασχάλια, με αποτέλεσμα να δεχθεί 4 γκολ και για να μην το πολυαναλύουμε ένα σύνολο το οποίο ξανά ήταν κατώτερο των όποιων προσδοκιών.

Στο «καθαρά» αγωνιστικό κομμάτι, το πράγμα δείχνει εδώ και καιρό να ξεφεύγει. Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι η διοικητική κρίση έχει γίνει εδώ και αρκετό διάστημα αγωνιστική. Κάτι το οποίο ήταν και λογικό. Οσο κι αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρατούσε την ομάδα «μακριά» από όλο αυτό, κάποια στιγμή το πράγμα θα… έσκαγε. Σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε τώρα. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ανήμποροι να ανταπεξέλθουν, κάποιοι λιγότεροι δεν είναι ικανοί για να φορούν αυτή τη φανέλα, ο προπονητής παλεύει, όντας κι αυτός στα όριά του με όλα όσα συμβαίνουν και… το γλυκό δένει.

Ο Παναθηναϊκός δεν… πάγωσε ξαφνικά χθες στη Λαμία. Εχει μπει στον «πάγο» εδώ και καιρό. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν μπορεί να βγει απ’ αυτόν , έστω και με τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν. Οι προβλέψεις, πάντως ή καλύτερα οι εκτιμήσεις με βάση τα όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, δεν είναι αισιόδοξες. Ετσι, όπως είναι δομημένο όλο το πρόβλημα στην παρούσα κατάσταση στην ΠΑΕ, σε κάθε επίπεδο, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να παρουσιάζεται προβληματικός και στο γήπεδο. Εκτός κι αν γυρίσει το κουμπί, με κάποιον... μαγικό τρόπο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ