Διονύσης Δεσύλλας

Βοτανικός με λύσσα!

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα Βοτανικού και τη μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Το σημερινό ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν μια συνέχεια των συναντήσεων του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη με τους πολιτικούς αρχηγούς και φορείς αυτού του τόπου. Μπορεί αρκετοί να θεωρούν ότι από τέτοιες συζητήσεις δε δρομολογούνται πολλά σε ένα «καυτό» θέμα όπως ο Βοτανικός, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Αρχικά, πρέπει να τονιστεί ότι όταν θες να προχωρήσεις μια υπόθεση τόσο μεγάλη και σημαντική, πρέπει να διασφαλίσεις το ok από κάθε πολιτικό πρόσωπο που μπορεί να έχει σχέση. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι ο DPG έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να μιλήσει με ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, αλλά και Μπακογιάννη (το πλέον σημαντικό πρόσωπο, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Δήμος Αθηναίων είναι ο φορέας του έργου στον Βοτανικό), δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του να «τρέξει» όσο μπορεί πιο γρήγορα το όλο θέμα, με την ελπίδα να υπάρχει αίσιο τέλος και το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής την περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πιθανότατα μιλάμε για τον πιο σημαντική συνέντευξη των τελευταίων ετών για την Παναθηναϊκή επικαιρότητα. Εδώ δε μιλάμε ούτε για κάποιον απολογισμό μιας χρονιάς, ούτε για παρουσίαση αθλητή. Εδώ μιλάμε για ένα ζήτημα το οποίο αν, επιτέλους, λυθεί θα φέρει την ανάσταση του Συλλόγου σε κάθε επίπεδο και θα δώσει ξανά στον ταλαιπωρημένο κόσμο της ομάδας, όραμα.

Το γηπεδικό έπρεπε εδώ και καιρό να είναι το Α και το Ω για το «τριφύλλι». Έστω και τώρα φαίνεται πως αυτό πάει να γίνει. Μέχρι, όμως, να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες επισήμως (χρηματοδότηση, εγγυήσεις, χρονικός ορίζοντας υπογραφών, νομική θωράκιση), πρέπει άπαντες να είμαστε συγκρατημένοι, όπως, άλλωστε, είναι και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος, κάτι που το δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι υποχρέωση όλων να σταθούν δίπλα στον Γιαννακόπουλο σε αυτήν την προσπάθεια. Έναν παράγοντα που με τα καλά του και τα κακά του, προσπαθεί να γιγαντώσει τον Σύλλογο μέσω του γηπέδου και μέσω μιας πραγματικής λαϊκής βάσης, η οποία αν γίνει σοβαρά και έχοντας ως άξονα τον Βοτανικό, μπορεί όχι απλά να πετύχει, αλλά να βάλει τον Παναθηναϊκό σε έναν δρόμο των επιτυχιών και της επιστροφής στα μεγαλεία. Άλλος τρόπος για να συμβεί αυτό, δεν υπάρχει. Συνεπώς, όλοι πρέπει να παλέψουν με… λύσσα για το μεγάλο Παναθηναϊκό όνειρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x