Διονύσης Δεσύλλας

Κουρμπέλης, το πρώτο μεγάλο στοίχημα του Ουζουνίδη

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sport-fm.gr για την πολλά υποσχόμενη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό και τον στόχο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Tου Διονύση Δεσύλλα

Προφανώς και η μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό δεν γίνεται για να αλλάξει επίπεδο μονομιάς η μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού». Συνεπώς, οι όποιοι σχολιασμοί περί αυτοί καλό θα είναι να σταματήσουν και άπαντες να καταλάβουν το πραγματικό σκεπτικό της μεταγραφής αυτής και τη λογική με την οποία έγινε.

Η επιλογή ανήκει 100% στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αυτός ήθελε εξαρχής τον νεαρό χαφ, αυτός επέμεινε να αποκτηθεί, αυτός είπε στον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει. Η πρώτη επιθυμία του κόουτς, έγινε πράξη από τη διοίκηση. Ο Κουρμπέλης ντύνεται στα πράσινα, η ομάδα αποκτά έπειτα από καιρό έναν Ελληνα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την πρώτη ενίσχυση επί των ημερών του.

Ο Κουρμπέλης είναι από τους πιο ελπιδοφόρους μέσους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Σε εξαιρετική ηλικία (23), με μπόλικα καλά στοιχεία περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι και λιγότερο στο δημιουργικό και με μεγάλη όρεξη να βελτιωθεί. Με διάθεση να γίνει τοπ ποδοσφαιριστής και μέσω του Παναθηναϊκού να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής ομάδας. Είναι σημαντικό και δείχνει ξεκάθαρα τη «δίψα» που έχει για διάκριση, το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες πίεζε τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να τα βρουν με το «τριφύλλι» για να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα δουλέψει πολύ την περίπτωσή του. Θα προσπαθήσει να τον «ζυμώσει» στις Παναθηναϊκές απαιτήσεις, στον νέο τρόπο δουλειάς και στην καθημερινότητα της μεγάλης ομάδας. Θα του δείξει ότι πλέον ανήκει σε ένα μεγάλο κλαμπ, το οποίο περιμένει απ’ αυτόν πολλά. Και θα απαιτήσει απ’ αυτόν να έχει καθημερινά το κεφάλι σκυμμένο και να δουλεύει σκληρά, αν θέλει να ανταμειφτεί και φυσικά να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Τέτοιος προπονητής είναι, άλλωστε, ο Ουζουνίδης. Αν δουλεύεις όπως θέλει μόνο αυτός, θα έχεις όφελος. Αν όχι, θα σε… φάει ο πάγκος, κι ας είσαι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει η χώρα.

Ο Κουρμπέλης είναι μια πολλά υποσχόμενη μεταγραφή για τους «πράσινους». Και παράλληλα, ένα μεγάλο στοίχημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο νεαρός έχει όλα τα φόντα να παίξει και να διακριθεί με τη βαριά πράσινη φανέλα. Είναι στο χέρι του να το κάνει και να δικαιώσει τον προπονητή του που τον επέλεξε και του έδωσε το δικαίωμα για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της καριέρας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x