Διονύσης Δεσύλλας

Τα δίνει όλα για τον Πούκι

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι για τον Τέεμου Πούκι και για τις πιθανότητες της μεταγραφής.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι, θεωρητικά, ο Τέεμου Πούκι είναι η ιδανική περίπτωση για την επίθεση του Παναθηναϊκού και για να καλύψει τη θέση που άφησε «ορφανή» ο Μάρκους Μπεργκ, μετά την αποχώρησή του.

Του Διονύση Δεσύλλα

Μιλάμε για επιθετικό που έχει όλα τα στοιχεία, τα οποία θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Σκοράρει κατά βούληση, είναι σε εξαιρετική ηλικία (27), «σπάει» την μπάλα, είναι γρήγορος και έχει στο ρεπορτόριο του και την κίνηση εκτός περιοχής.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι απ’ όλους τους φορ που είδε ο προπονητής του «τριφυλλιού» κατέληξε στον Φινλανδό και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο παίκτης αποτελεί τον διακαή πόθο του Εβρίτη προπονητή.

Γι αυτό τον λόγο οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να τον κάνουν δικό τους.

Είναι διατεθειμένοι για την οικονομική υπέρβαση και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη στις διαπραγματεύσεις (οι οποίες έχουν αρχίσει από το μεσημέρι και απλώς έγινε μια διακοπή την ώρα της αναμέτρησης των Δανών) με την Μπρόντμπι, η οποία δε λέει όχι σε πώληση, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Οι Δανοί κάνουν λόγο για αξίωση 1, 5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο παίκτης είναι θετικός στην πρόταση του «τριφυλλιού» για τρία χρόνια, με απολαβές περίπου 500.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για να αποκτήσουν τον Φινλανδό επιθετικό.

Θα προσφέρουν χρήματα και θα κάνουν τα πάντα για να αποσπάσουν το «ναι» των Δανών για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι εδώ και μέρες «ψημένος» να φορέσει τα πράσινα.

Οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή είναι αρκετές, αλλά θα πρέπει να είμαστε συντηρητικοί στις εκτιμήσεις μας.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία και μέχρι εκεί. Η διάθεση να δοθεί και κάτι παραπάνω υπάρχει και όλα θα γίνουν γνωστά είτε απόψε αργά, είτε αύριο το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x