Διονύσης Δεσύλλας

Το Βίγκο μπορεί να περιμένει…

Ποτέ το Αγρίνιο δεν αποτέλεσε μια φιλόξενη έδρα για τον Παναθηναϊκό. Το 3Χ3 στο πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα. Η Θέλτα θα έχει σειρά μετά το αυριανό παιχνίδι. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Του Διονύση Δεσύλλα

Κατανοητή η «δίψα» των Παναθηναϊκών για τα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια και η ανυπομονησία τους να έρθουν οι Πέμπτες για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα στους ομίλους του Europa League. Κατανοητές και οι πρώτες συζητήσεις που, ήδη, γίνονται ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Θέλτα, πιθανότατα του πιο δύσκολου παιχνιδιού για τους «πράσινους». Υπάρχει, όμως, πρώτα ένα ματς σε μια έδρα που μόνο… φιλόξενη δεν τη λες για το «τριφύλλι». Το Αγρίνιο…

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στην προϊστορία, μπορεί να διαπιστώσει ότι μόνο εύκολα δεν είναι τα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό στην έδρα του Παναιτωλικού. Σε έξι παιχνίδια, οι «πράσινοι» μετρούν τρεις δύσκολες νίκες, έχουν χάσει μια φορά και έχουν φέρει δυο ισοπαλίες.

Πιο πρόσφατο ματς, το περσινό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όταν το «τριφύλλι» βρέθηκε να χάνει 1-0, αλλά με «λυσσασμένη» ανατροπή έφυγε με το «διπλό», επικρατώντας 2-1. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν να λένε για το πόσο δύσκολο ήταν το ματς στο Αγρίνιο και πόσο… μάτωσαν για να καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Με μια νίκη σε δυο ματς (εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και εκτός έδρας νίκη στο Περιστέρι με 2-0), οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο κοινό τους φέτος, κάτι που λέει αρκετά. Ο ενθουσιασμός θα είναι στα ύψη, οι παίκτες του Μαντζουράκη θα θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, παλεύοντας για μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Παναθηναϊκό.

Έναν Παναθηναϊκό που θα πρέπει να μπει… υποψιασμένος στην αναμέτρηση και με τον χαρακτήρα που έχει δείξει σχεδόν σε όλα τα φετινά του παιχνίδια. Με σοβαρότητα, προσοχή στον ενθουσιασμό του αντιπάλου, συγκέντρωση και βγάζοντας στο γήπεδο την ποιότητά της, η ομάδα θα πάρει το «διπλό» και μετά μπορεί να δει με άνεση το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Θέλτα.

Οι Βιγιαφάνιες και Χουλτ είναι στην αποστολή και μένει να δούμε αν θα τους εμπιστευτεί ο Αντρέα Στραματσόνι στην ενδεκάδα. Το πιθανότερο είναι να μείνουν εκτός και αναμένεται να δούμε μια ενδεκάδα με Στιλ, Μολέδο, Ιβανόφ, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο, Λουντ, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x