Διονύσης Δεσύλλας

Τώρα είναι η ώρα, Παναθηναϊκέ

Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να τόνισε ότι και οι 4 βαθμοί στα δυο παιχνίδια με τη Σταντάρ θα είναι καλή συγκομιδή, αλλά η νίκη μπορεί και πρέπει να έρθει αύριο. Γράφει από τη Λιέγη ο Διονύσης Δεσύλλας

Αποστολή στη Λιέγη
Διονύσης Δεσύλλας


Ο Παναθηναϊκός έχει την τελευταία του ευκαιρία αύριο. Τελευταία ευκαιρία για να μείνει "ζωντανός" στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League και να... ορθοποδήσει μετά το "χαστούκι" από την Ξάνθη, δίνοντας, ξανά, χαρά στους οπαδούς του. Το αυριανό παιχνίδι στη Λιέγη, απέναντι στην υπολογίσιμη, αλλά ασταθέστατη Σταντάρ, είναι απ' αυτά που επαναφέρουν τη χαρά, επαναφέρουν την ηρεμία και τα χαμόγελα. Αρκεί να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι και οι 4 βαθμοί στα δυο σερί παιχνίδια με τους Βέλγους θα είναι μια καλή συγκομιδή, αλλά γνωρίζει και ο ίδιος ότι αύριο η ομάδα του θα μπει με κύριο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμώ. Με σκοπό να πάρει την πρώτη νίκη στους ομίλους, να... ανάψει ξανά τη φλόγα της Ευρώπης και να πάρει ότι δεν κατάφερε, παρά τη συγκλονιστική εμφάνιση, στο Βίγκο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα απρόοπτα με Μπεργκ και Κουτρουμπή δεν δείχνουν να αλλάζουν τα πλάνα του Ιταλού προπονητή. Η γρίπη δεν είναι ικανή να στερήσει από τον Σουηδό άσο τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ενώ η γαστρεντερίτιδα που έχει ταλαιπωρήσει τον "Κούτρου", φαίνεται πως με τη σωστή αγωγή υποχωρεί. Γι' αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας, στη σημερινή τελευταία προπόνηση, τον... έστειλαν στο ξενοδοχείο. Ο παίκτης πρέπει να ξεκουραστεί και να επανέλθει, για να είναι έτοιμος αύριο.

Αν, λοιπόν, όλα πάνε καλά με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τότε θα πάμε σε ένα 3-4-2-1, με Στιλ κάτω από τα δοκάρια και στόπερ τους Σάμπα, Μολέδο, Κουτρουμπή. Α ο τελευταίος, τελικά, δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του θα πάρει ο Ιβανόφ.

Στα χαφ θα είναι οι Ζέκα, Λεντέσμα και στα άκρα οι Χουλτ και Κουλιμπαλί. Οι Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνιες, θα παίξουν πίσω από τον Μπεργκ, που θα έχει και πάλι τον ρόλο του εκτελεστή στην πράσινη επίθεση, με την ευχή όλων αυτή τη φορά οι προσπάθειες τόσο του ίδιου, όσο και των συμπαικτών του να αποδώσουν καρπούς και όλοι να πανηγυρίσουν αυριο βράδυ ένα μεγάλο "διπλό".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x