Διονύσης Δεσύλλας

Υποχρέωση όλων των Παναθηναϊκών να είναι εκεί

Σε μια εποχή που… κανείς δεν περισσεύει, η παρουσία όλων στο ανώτατο όργανο του Παναθηναϊκού, τη Γ.Σ. του Συλλόγου, είναι απαραίτητη. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Του Διονύση Δεσύλλα
twitter@dionisis_d


Ιδιαίτερες αναλύσεις δεν χρειάζονται. Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό Α.Ο ή Ερασιτέχνη, όπως αποκαλείται, είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Για όσους δεν γνωρίζουν τι γίνεται, πως έχουν τα οικονομικά και ποια η τεράστια προσπάθεια του Συλλόγου και της διοίκησης της τελευταίας τριετίας, ας ανατρέψουν στη συνέντευξη του προέδρου, Ηλία Μιχαλαριά, εδώ, στο sportfm.gr.

Σε καιρούς δύσκολους και με έναν Παναθηναϊκό να προσπαθεί να κρατηθεί, με σκοπό σε μια τετραετία να έχει «καθαρίσει» οικονομικά και να επιστρέψει στην κορυφή, η παρουσία όλων και η συμμετοχή στα της «μάνας του λόχου» είναι απαραίτητη. Επιφανείς οικονομικά και μη, μπορούν να βοηθήσουν και να είναι συμμέτοχοι σ’ αυτό την προσπάθεια που γίνεται. Η παρουσία στη σημερινή τακτική γενική συνέλευση, υποχρεωτική.

Στις 19:00, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», θα αναλυθούν και θα συζητηθούν ανοικτά όλα όσα αφορούν και απασχολούν τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Ομιλο. Οικονομικά, χορηγίες, αγωνιστικά θέματα, Λεωφόρος, προοπτική, μέλλον, ακαδημίες. Θέματα πάρα πολύ σημαντικά, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία, που θέλει τον Α.Ο να «παλεύει» με τις οφειλές και τις ρυθμίσεις.

Όπως αναφέρεται και στο κάλεσμα «Θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα δοθούν στοιχεία για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η αποπληρωμή των χρεών του Ομίλου, θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός και το Δ.Σ. του Α.Ο. θα προτείνει πρόσωπο για την ανάληψη της θέσης του προέδρου του ΤΑΑ, που θα οριστεί υπό την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης».

Σε μια εποχή που… κανείς δεν περισσεύει, η παρουσία όλων στο ανώτατο όργανο του Παναθηναϊκού, τη Γ.Σ. του Συλλόγου, είναι πολύτιμη και απαραίτητη. Για να λυθούν οι απορίες, να μην υπάρχουν «σκιές», να σταματήσουν οι όποιες… μουρμούρες και στη θέση τους να έρθουν προτάσεις και να χαραχτεί η στρατηγική για το μέλλον. Ραντεβού στη Λεωφόρο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x