Στίβος

Δεύτερη η Στεφανίδη στη Βοστώνη, μεγάλη επίδοση από Ναζότ

Η Κέιτι Ναζότ ήταν η νικήτρια στη μεγάλη μάχη με την Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Βοστώνης αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Η Βρετανίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε τα 4.86 και σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στο αγώνισμα, αφήνοντας δεύτερη την πρωταθλήτρια Ευρώπης, κόσμου και «χρυσή» Ολυμπιονίκη στα 4.71, αφού η Στεφανίδη απέτυχε στα 4.86 μετά τη μοναδική της αποτυχημένη προσπάθεια στα 4.81, έχοντας ξεπεράσει με την πρώτη τα 4.61 και τα 4.71.

Η Ναζότ, με τη σειρά της, πέρασε με την πρώτη τα 4.51, τα 4.6 1, τα 4.71, τα 4.81 και τα 4.86 κι, έτσι, άφησε από κάτω της την 28χρονη σταρ.

Τρίτη με 4.61 ήταν η Αμερικανίδα Ανι Τζόντιγκαν με ατομικό ρεκόρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Very proud with my jumping at Boston. I have been sick all week and haven’t been able to do anything the last few days. I was able to put a couple of great jumps together and make 4.71m but was too drained for the bigger heights. Flying to Europe tomorrow and hoping to be feeling better before @indoormeetingkarlsruhe Ειμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με την σημερινή μου εμφάνιση καθώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με ένα κρύωμα την τελευταία βδομάδα και δεν έχω καταφέρει να κάνω προπόνηση. Ξεκίνησα με καλά άλματα αλλά δεν είχαν την ενέργεια να κάνω το ίδιο στα μεγαλύτερα ύψη. Αύριο ταξιδεύουμε προς Ευρώπη και ελπίζουμε να αισθάνομαι καλύτερα πριν τον επόμενο αγώνα ????#nike #stoiximangr #ibank #toyota #tempur #seventeen #lorvenn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x