Ψυχαγωγία

Διαγωνισμός: Κερδίστε πέντε συλλεκτικά λευκώματα «60 χρόνια Α’ Εθνική»

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μπείτε στην κλήρωση για το συλλεκτικό δώρο.

Το επετειακό λεύκωμα «60 χρόνια Α’ Εθνική» ήρθε για να εμπλουτίσει τις γνώσεις σου, να καλύψει τα κενά σου, να σου θυμίσει τις μεγάλες στιγμές, να αναδείξει τις προσωπικότητες του ποδοσφαίρου μας και να κοσμήσει τη βιβλιοθήκη του κάθε φιλάθλου!

Η πολυτελής συλλεκτική έκδοση καλύπτει σε 250 σελίδες όλα τα Πρωταθλήματα της Α' Εθνικής/Super League, από το 1959 μέχρι και το 2019 και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές, τις γνωστές και τις άγνωστες σελίδες της Ιστορίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μέσα σε αυτή τη διαδρομή των 60 χρόνων.
Παράλληλα, με εκατοντάδες σπάνιες φωτογραφίες, αρκετές από τις οποίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά, το λεύκωμα «60 χρόνια Α’ Εθνική», φωτίζει την εξέλιξη του ποδοσφαίρου.

Αυτό το πολύτιμο δώρο, σας κάνει ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr , σε συνεργασία με τη Super League. Πέντε τυχεροί ακροατές και άλλοι πέντε αναγνώστες θα πάρουν στα χέρια τους τη… Βίβλο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κάνε κλικ εδώ για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό του sport-fm.gr και συντονίσου στις εκπομπές τις εκπομπές του ΣΠΟΡ FM 94.6 για να έχεις άλλη μία ευκαιρία να κερδίσεις.

Όσοι δε φανούν τυχεροί, υπάρχουν οι εξής τρόποι για να αποκτήσουν τη συλλεκτική έκδοση του αριθμημένου λευκώματος:

Α) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 47,17 Ευρώ (Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 2,17 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).
Β) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 48,04 Eυρώ ( Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 3,04 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).
Η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τράπεζα EFG EUROBANK, δικαιούχος «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με ΙΒΑΝ GR5102600020000620201125504
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός της Eurobank, τα έξοδα θα βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Στην αιτιολογία κατάθεσης, σημειώστε ως εξής: ΛΕΥΚΩΜΑ - ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και στείλτε το αντίγραφο της κατάθεσής αναγράφοντας και την Οδό, Αριθμό, Πόλη, Τ.Κ. και το κινητό σας τηλέφωνο, στο e mail: social@slgr.gr
Πληροφορίες: κ. Μ. Περιστέρη, τηλ. 210 6846900
Γ) Παραλαβή του Λευκώματος από τα γραφεία της Super League, (Δ/νση: οδός Μεσογείων 174, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125, Ώρες : 10:00 έως 17:00), με κόστος 45 Ευρώ.

Κάνε δική σου την ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος στην πιο λαμπερή μορφή του, απόκτησε το… κόσμημα «60 Χρόνια Α' Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x