Βόλεϊ

Διακοπές τέλος και στον Παναθηναϊκό! (pics)

Νέοι και παλιοί παίκτες του Παναθηναϊκού, τεχνική ηγεσία και διοίκηση συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη (24/8) στην αίθουσα Τύπου του «Απ. Νικολαΐδης», κηρύττοντας την έναρξη της καινούριας σεζόν.

Την πρώτη τους συνάντηση έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης (24/8) παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, για να κηρύξουν την έναρξη της νέας σεζόν.

inner

Οι «πράσινοι» συνομίλησαν για τα πλάνα της ομάδας και τους στόχους της σεζόν. «Παρόντες» ήταν οι Χρίστος Μπέλος, Θάνος Μαρούλης, Ίωνας Ρεζκ και ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων, ενώ όλοι καλωσόρισαν τους νεοαποκτηθέντες Λούκας Ρανγκέλ, Λάζαρ Τσίροβιτς, Θεολόγο Δαρίδη, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Γιώργο Σύρο, Θωμά Δημητριάδη και Πέτρο Κάλα.

inner

Στο σύνολο προστέθηκαν και τέσσερις ταλαντούχοι παίκτες από την ακαδημία του Συλλόγου, οι Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Δημήτρης Παλαιολόγος, Αλέξανδρος Κεχαγιάς, και Θεοφάνης Ρουσόπουλος.

inner

Στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των «πράσινων» Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης, τόνισε: «Καταρχάς καλωσορίζουμε όλους τους νέους αθλητές στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι για ακόμη μία χρονιά η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική και σκληρή για κάθε αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε σχέση με την επιλογή του ρόστερ και είμαστε έτοιμοι, όπως και κάθε σεζόν, να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να διεκδικήσουμε το μέγιστο που μπορούμε».

Από τη μεριά του, ο αρχηγός, Σωτήρης Πανταλέων, ανέφερε: «Πάντα, κάθε νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει με καλές προϋποθέσεις κι ένα αισιόδοξο βλέμμα στο μέλλον. Θεωρώ ότι φέτος ο Παναθηναϊκός έκανε ένα βήμα παραπάνω σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της ομάδας, ωστόσο αυτό πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο. Από τα λόγια μέχρι την πράξη μεσολαβεί πολύ σκληρή δουλειά και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο που έθεσε ο προπονητής μας να δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x