Super League 2

«Διαπραγματεύεται με ΑΕΚ για Τσούλι η Μπέτις»

Δημοσίευμα εφημερίδας της Σεβίλλης αναφέρει πως η Μπέτις δεν είναι αρνητική για παραχώρηση του Τσούλι, που φέρεται να εξετάζεται από την ΑΕΚ για τη θέση του επιθετικού.

Το όνομα του Τσούλι εμφανίστηκε χθες στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ως λύση που εξετάζεται για την ενίσχυση της επίθεσης, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πάντως πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια ειλημμένη απόφαση για την απόκτησή του παρά μόνο διερευνητικές κρούσεις.

Πάντως στην Ισπανία μιλούν για διαπραγματεύσεις. Η «Estadio Deportivo» της Σεβίλλης αναφέρει πως η Μπέτις δεν βλέπει με κακό μάτι το ενδεχόμενο δανεισμού του 23χρονου επιθετικού, ωστόσο ο τελευταίος είναι που έχει ενδοιασμούς να μετακομίσει στην Ελλάδα και ειδικά σε μια ομάδα που παίζει στη Football League.

Αρχικά δεν υπήρχε πρόθεση να παραχωρηθεί ο Τσούλι από τους «βερδιμπλάνκος», αλλά από τη στιγμή που δεν θεωρείται βασικός η ομάδα του δείχνει διάθεση έστω να το συζητήσει.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην παρουσία στο ρόστερ της ΑΕΚ των Κορδέρο και Μπαρμπόσα, που έχουν παίξει στα ισπανικά γήπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x