Γενικά

Διαψεύδει τα περί ΕΔΕ λόγω Σουλεϊμάνογλου ο Λεωνίδης

Δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ για την παρουσία του Βαλέριου Λεωνίδη στην κηδεία του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, όπως τόνισε ο ίδιος ο Έλληνας ολυμπιονίκης και προπονητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών.

Ξεκάθαρα διέψευσε ο Βαλέριος Λεωνίδης τα σενάρια περί κλήσης του σε ΕΔΕ λόγω της παρουσίας του στην κηδεία του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στην Τουρκία. Αυτό υποστήριξε ο ίδιος σε επικοινωνία του με το sport-fm.gr, μετά τα λεγόμενα του Χρήστου Ιακώβου σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρώην προπονητής της άρσης βαρών, ο Βαλέριος Λεωνίδης ως αξιωματικός του ελληνικού στρατού, θα έπρεπε να πάρει ειδική άδεια πριν μεταβεί στην Τουρκία. Κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ, όπως είπε ο κ. Ιακώβου.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι του έστειλαν τα εισιτήρια για να πάει στην Τουρκία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα ο στρατός τον κάλεσε σε ΕΔΕ. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί έφυγε χωρίς να πάρει άδεια από τον στρατό. Εντάξει, μπορεί μέσα στη βιασύνη του να μην πήρε τηλέφωνο τον διοικητή του», δήλωσε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», όμως ο σημερινός προπονητής και πρώην Ολυμπιονίκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x