Επικαιρότητα

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τα περί παραίτησης Βενιζέλου

Με ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει πως παραιτείται απ' την προεδρία του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας «ασόβαρα» τα δημοσιεύματα και ξεκαθαρίζει πως τα πάντα θα συζητηθούν στο συνέδριο.

«Απάντησε» μέσω ανακοίνωσης το ΠΑΣΟΚ στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί και ήθελε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να παραιτείται απ’ την προεδρία μετά το χαμηλό ποσοστό που έλαβε το κόμμα στις εκλογές της Κυριακής.

Μέσω αυτής λοιπόν, διαψεύδεται η φημολογούμενη πρόθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να αποχωρεί απ' το πόστο του και γίνεται σαφές πως τα πάντα -συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας- θα συζητηθούν στο συνέδριο του Μαρτίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

«Δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στερούνται σοβαρότητας. Ισχύει απολύτως η δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών. Όλα - συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας - θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό. Τώρα προέχει η πορεία της χώρας σε σχέση με την οποία προσδιορίζεται και η πορεία όλων των πολιτικών δυνάμεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x