Stoiximan Super League

Διάψευση για Νίλσον

«Δεν είναι αυτός», αναφέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαψεύδοντας τις πληροφορίες που έφερναν τον Λαρς Τόμας Νίλσον στο στόχαστρο της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φρόντισαν άμεσα να βάλουν τέλος στην έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για το όνομα του επιθετικού ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο.

Οι πράσινοι ξεκαθάρισαν ότι ο επιθετικός που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι ο Λαρς Τόμας Νίλσον του οποίου το όνομα είχε αρχίσει να γράφεται από το πρωί στον Τύπο της Σουηδίας.

Μετά από αυτή τη διάψευση υπάρχει και πάλι… σκοτάδι στο ποιος είναι ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό που έχει μείνει στο ρόστερ μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του τριφυλλιού από το καλοκαίρι που έχουν ενταχθεί στην ομάδα οι Δημήτρης Σαραβάκος, Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας οι ενέργειες για τα μεταγραφικά ζητήματα γίνονται με άκρα μυστικότητα.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση του επιθετικού ο οποίος –εκτός απροόπτου- θα αποτελέσει και την μόνη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x