Γενικά

Διεργασίες στον Παναθηναϊκό για νέα διοίκηση

Προσπάθειες για να γλιτώσει το Πρωτοδικείο κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού – Μοιρασμένες οι πιθανότητες να «κατέβει» ψηφοδέλτιο στην τελική Γ.Σ. της Κυριακής.

Μόλις δυο ημέρες έμειναν πριν από την τελική κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στη οποία θα παρθεί η οριστική απόφαση για τη συνέχεια. Οι πιθανότητες, ως γνωστόν, είναι δυο: Πρωτοδικείο ή νέα διοίκηση, από ψηφοδέλτιο το οποίο θα «κατέβει» την Κυριακή. Γι’ αυτό, άλλωστε, και πριν από μια εβδομάδα δόθηκε μια ακόμη εβδομάδα προθεσμία.

Οι πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM αναφέρουν ότι από χθες γίνονται διεργασίες και έντονες συζητήσεις από μέλη του Ερασιτέχνη – και όχι μόνο- ώστε να σωθεί η κατάσταση και να μην οδηγηθεί ο Σύλλογος στη λύση Πρωτοδικείου, η οποία θα είναι ένα τεράστιο πισωγύρισμα.

Είναι πολύ πιθανό, την Κυριακή άνθρωποι του Παναθηναϊκού να «κατεβάσουν», τελικά, ψηφοδέλτιο και να προκύψει νέα διοίκηση που θα αναλάβει τα ηνία του Α.Ο και τη δύσκολη επόμενη μέρα. Σύμφωνα, επίσης, με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα έγιναν επαφές και με πρώην παράγοντες του Ερασιτέχνη, αλλά δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό απ’ αυτές τις συζητήσεις.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x