Βόλεϊ

Δικαίωση Ηρακλή Χ. για το League Cup!

Το ΑΣΕΑΔ έβγαλε άκυρη την απόφαση της ΕΣΑΠ για την πρόκριση του Φοίνικα Σύρου

Στον… αέρα είναι το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς», έπειτα την δικαίωση του Ηρακλή Χαλκίδας από την ΕΣΑΠ.

Ο σύλλογος της Εύβοιας θα πρέπει να δώσει κανονικά το παρών στο Final Four αντί του Φοίνικα Σύρου, ο οποίος πήρε την πρόκριση μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας, όταν οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Φοίνικας κέρδισε το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά ο Ηρακλής Χαλκίδας είχε καλύτερα σετ, κάτι που είναι το πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία βάσει προκήρυξης του θεσμού.

Ο Φοίνικας έκανε ένσταση και δικαιώθηκε από την Λίγκα, αλλά το ΑΣΕΔ δικαίωσε τον Ηρακλή και η ΕΣΑΠ καλείται να πάρει νέα απόφαση, η οποία αν δεν αρέσει σε κάποιο από τα δύο σωματεία, μπορεί να έχουμε εκ νέου προσφυγή!

Επίσης εκτός των άλλων υπάρχει και θέμα με την νέα ημερομηνία που ορίστηκε (3-4 Μαρτίου) για το Final Four, αφού το ίδιο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών και πιθανότατα θα υπάρξει εκ νέου αλλαγή για τις 24-25 Φεβρουαρίου.

Φυσικά όλα αυτά, αφού ξεκαθαρίσει οριστικά η τετράδα του Final Four και ο τόπος διεξαγωγής του, αφού είναι το πιθανότερο, οποία ομάδα από τις δύο δικαιωθεί, θα αναλάβει και την διοργάνωση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x