Χάντμπολ

Δημητρούλιας: «Οποιαδήποτε άλλη απόφαση γα το πρωτάθλημα θα ήταν άδικη απέναντι στην ΑΕΚ»

Δίκαιη χαρακτήρισε την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο χάντμπολ ο Δημήτρης Δημητρούλιας και τόνισε την πικρία του για τη διακοπή του Challenge Cup και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ανακουφισμένος δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρούλιας μετά την κατάκτηση του φετινού τίτου από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του τμήματος χάντμπολ των «κιτρινόμαυρων» χαρακτήρισε δίκαιη πρωταθλήτρια την ομάδα του και τόνισε την πικρία του για τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας και του Challenge Cup.

«Νιώθω περισσότερο ανακούφιση από ό,τι χαρά. Οι αθλητές μας, οι συντελεστές μας, αλλά και ο κος Παπασταμάτης άξιζαν τουλάχιστον τον τίτλο του Πρωταθλητή, στόχος που από τη μέρα μηδέν είχε τεθεί ως ο σημαντικότερος.

Για τον τίτλο αυτό ας μού επιτραπεί να εκφράσω την απόλυτη πεποίθησή μου ότι αναμφίβολα τον αξίζαμε. Πέραν του προφανούς γεγονότος ότι κατά την τρέχουσα σεζόν έχουμε επικρατήσει του Ολυμπιακού τρεις φορές, καθαρά, στο γήπεδο, αγωνιούσαμε για την ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι τελικοί του Πρωταθλήματος και ο τελικός του Κυπέλλου
», σχολίασε στην επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (aek.gr) και συνέχισε:

«Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική (από εκείνες που δεν συμπεριλάμβαναν αγωνιστική δράση), πέραν αυτής που αποφάσισε η ΟΧΕ, θα ήταν, κατά γενική ομολογία, ξεκάθαρα άδικη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της σεζόν 2019-2020, που ήταν η ΑΕΚ.

Η πικρία της διακοπής του Challenge Cup, στο οποίο εκτιμώ ότι κάναμε τα καλύτερά μας παιχνίδια, αλλά και η ματαίωση του τελικού Κυπέλλου, στο οποίο αποκλείσαμε με 2 νίκες τον Ολυμπιακό, δεν μού επιτρέπει να απολαύσω τον τίτλο του Πρωταθλητή, όπως εγώ προσωπικά θα ήθελα. Όλα όσα συνέβησαν πριν, αλλά και κατά την διάρκεια της πανδημίας πεισμώνουν αυτή την οικογένεια να πετύχει ακόμα περισσότερα στο μέλλον
».

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές (φροντιστές γιατρούς, φυσιοθεραπευτές) αυτού του οικοδομήματος, που “χτίσαμε” με πολύ όρεξη και διαύγεια πνεύματος. Είμαι τυχερός, που συνεργάστηκα με τους δικούς μου “συμπαίκτες”, όπως μού αρέσει να λέω το προπονητικό μου τιμ. Οι αθλητές μας, κατά κανόνα, ξεπέρασαν τις προσδοκίες, έδειξαν υψηλό ζήλο και επαγγελματισμό και τούς αξίζουν τα περισσότερα εύσημα.

Η διοίκηση διά μέσω του Προέδρου της, κου Αλεξίου, ήταν πάντα παρούσα, όποτε το τμήμα την χρειάστηκε. Ο λαός της ΑΕΚ είναι αυτός, στον οποίο πρέπει πάντα να πέφτει η μεγαλύτερη προβολή, έπειτα από μία επιτυχία, γιατί χωρίς τον κόσμο μας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την φλόγα της κορυφής. Προσωπικά, θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στον κύριο Παπασταμάτη. Το πάθος και η διορατικότητά του μας ενέπνευσε όλους.

Θέλω να ευχηθώ, επίσης, ειλικρινά υγεία σε όλους τους αθλητές, παράγοντες και προπονητές του χάντμπολ και σύντομα ξανά στα γήπεδα, που όλοι αγαπάμε
!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x