Χάντμπολ

Δημητρούλιας: «’Κλειδιά’ η άμυνα και το ότι δεν κάναμε ‘κοιλιά'»

Στην καταπληκτική άμυνα της ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε την πρόκριση της «Ένωσης» κόντρα στην Ντράμεν για τα προημιτελικά του Challenge Cup χάντμπολ ανδρών ο Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα που έχουν δώσει φέτος, αφιέρωσε τη νίκη στον απόντα Μαρίν Μπουνέτα και έδωσε σύνθημα για το ματς με τον Διομήδη Αργους.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα παιχνίδι που απαιτούσε να μη κάνουμε καμία σοβαρή "κοιλιά" στη διάρκειά του, καθώς αυτό θα στοίχιζε την πρόκριση. "Κλειδί" για εμάς ήταν η άμυνά μας, στην οποία δείξαμε μεγάλη σταθερότητα, παρά τα πολλά χαμένα σουτ και πέναλτι.

Ήταν ένα πολύ διαφορετικό ματς από το προηγούμενο, αλλά δουλέψαμε πολύ καλά πριν, αλλά και στη διάρκειά του. Οι ομάδες συνολικά μετά από δύο ματς αποδείχτηκε ότι ήταν ισοδύναμες. Πήρε την πρόκριση αυτή με την περισσότερη καρδιά και πίστη».

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Φυσικά, αυτή η νίκη αξίζει να αφιερωθεί σε πολλούς, όμως αυτή τη χρονική στιγμή την αφιερώνουμε στον Marin Buneta που ήταν ο μεγάλος απών της αναμέτρησης».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Ο πρωταθλητισμός έχει μεγάλες απαιτήσεις και πρέπει αύριο να έχουμε ξεχάσει αυτό το ματς και να ετοιμαστούμε για ένα επικίνδυνο εκτός έδρας παιχνίδι την Τετάρτη με τον Διομήδη Άργους. Η πρόκριση μας προσθέτει μια “ευχάριστη”, πλην μεγάλη, επιβάρυνση στο μελλοντικό μας πρόγραμμα και πρέπει να μας βρει αντάξιους της παρακαταθήκης που "χτίσαμε".

Βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, χωρίς ήττα, ούτε καν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πράγμα για το οποίο οφείλω να συγχαρώ τους αθλητές μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x