Πόλο

Δήμου: «Το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στα καθοριστικά παιχνίδια»

Το καλύτερο πρόσωπο έδειξε ο Πανιώνιος στα καθοριστικά παιχνίδια του για την άνοδο στην Α1 πόλο. Αυτό επεσήμανε ο Κώστας Δήμου, προπονητής της ομάδας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το καλύτερο πρόσωπο έδειξε ο Πανιώνιος στα καθοριστικά παιχνίδια του για την άνοδο στην Α1 πόλο. Αυτό επεσήμανε ο Κώστας Δήμου, προπονητής της ομάδας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη 11-7 επί του Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μάκη Διόγο:

Παρουσιάσαμε το καλύτερό πρόσωπο που είχαμε σε όλη τη χρονιά, στα καθοριστικά παιχνίδια της εφετινής σεζόν και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση.

Προσπαθήσαμε όλη τη χρονιά. Η διοίκηση βοήθησε αρκετά. Και οι παίκτες έδειξαν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι την κρίσιμη στιγμή. Εμείς το πετύχαμε. Διαχειριστήκαμε την πίεση και το άγχος των αγώνων και έτσι πήραμε την άνοδο.

Ο Πανιώνιος είναι ιστορικό σωματείο. Με βαρύ όνομα και οφείλει να παλεύει για το καλύτερο. Υπήρχαν άνθρωποι που βοήθησαν να ανέβει το πολύ ψηλά. Από τον Πανιώνιο βγήκαν πολύ καλοί παίκτες. Δυστυχώς το πράγμα χάλασε μετά, στην οικονομική κρίση. Προκάλεσε μια αστάθεια. Όμως πιστεύω ότι σωματεία όπως και ο Πανιώνιος καταφέρουν να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να

Το παιχνίδι κρίθηκε γιατί παρουσιαστήκαμε έτοιμοι. Το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι στο ματς. Και μπορέσαμε να εξουδετερώσουμε τα ατού της αντιπάλου ομάδας. Κάναμε ένα ιδανικό ματς. Παίξαμε πολύ καλά και πολύ δύσκολα θα γνωρίζαμε την ήττα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x