Δελτία Τύπου

Διπλή αγωνιστική στη Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Δύο αγωνιστικές, σε διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών, διεξάγονται στη Euroleague. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους τέσσερις αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Στην έβδομη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (21:15), στο ΟΑΚΑ, την Κίμκικαι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (19:45),στην Κωνσταντινούπολη, τη Φενερμπαχτσέ.

Στην όγδοη αγωνιστική, εκτός έδρας παίζει οΠαναθηναϊκός, την Πέμπτη 16Νοεμβρίου (19:30), στην Κωνσταντινούπολη, με την ΑναντολούΕφές. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου (21:00), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τον Ερυθρό Αστέρα.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠθα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην έβδομη και την όγδοη αγωνιστική της Euroleague.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητήτης πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό του νικητή του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ, το ημίχρονο-τελικό, την περίοδο με τους περισσότερους πόντους, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τα under/overπόντων των παικτών, τα τρίποντα της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x