sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Διπλή αποβολή Ολυμπιακού 14 χρόνια μετά…

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ντέρμπι με την ΑΕΚ με 9 παίκτες, κάτι που είχε να συμβεί σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος εδώ και 14 χρόνια. Ερυθρόλευκη αποβολή σε δεύτερο σερί ματς μετά από 5 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα του στο πρωτάθλημα της Super League, με «θύτη» την ΑΕΚ και αυτό από μόνο του συνιστά είδηση. Ωστόσο, προέκυψαν και κάποιες άλλες… ειδήσεις στατιστικού περιεχομένου.

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο Ολυμπιακός βλέπει να αποβάλλεται παίκτης του, αφού πριν τους Μποτία και Μιλιβόγεβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, είχε προηγηθεί ο Ζντιέλαρ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν κάποιο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο ήταν πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2010-11. Τότε, ήταν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (2-1) στο Φάληρο (19/2/2011) και Πανιώνιο (1-1) στη Νέα Σμύρνη (27/2/2011) για την 23η και 24η αγωνιστική, όταν αποβλήθηκαν οι Τοροσίδης και Ριέρα αντίστοιχα.

Διπλή αποβολή σε βάρος του Ολυμπιακού είχε να συμβεί πολύ πιο πίσω χρονικά και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2001-02. Τότε, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, οι «ερυθρόλευκοι» στο νικηφόρο παιχνίδι (10/3/2002) με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (1-2), είδαν να αποβάλλονται στα τελευταία λεπτά οι Τζιοβάνι και Καρεμπέ.

Τέλος, ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από έναν χρόνο. Ήταν στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0) στις 8 Φεβρουαρίου 2015. Από τότε μέχρι και το σημερινό, οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν και στα 32 παιχνίδια που έδωσαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x