Βόλεϊ

Διώτη: «Να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Παναγιώτα Διώτη.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εφημερίδα «Πράσινη»:
Για τους λόγους που δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού φέτος: «Πρώτη φορά πρόταση από τον Παναθηναϊκό μου είχε γίνει τη σεζόν 2014-15, αλλά μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι ιθύνοντες του τμήματος έχουν δείξει ότι θέλουν η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη μεγάλη κατηγορία και σε συνδυασμό με τον κόουτς, Κυριάκο Καμπερίδη, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και στην εθνική γυναικών στο παρελθόν, γνωρίζοντας τη δουλειά που κάνει, θεώρησα ότι ήταν ιδανική επιλογή για εμένα».

Για τους στόχους της: «Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για μένα, αλλά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. με το πρώτο μου πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός συνόρων. Οπότε μου αφήνει μια πολύ ωραία γεύση η συνολική εμπειρία μου στην Ουγγαρία. Από την άλλη νιώθω ευλογημένη που κατάφερα να είμαι με την εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, γιατί όλοι μας είχαμε δουλέψει πάρα πολύ πέρυσι το καλοκαίρι, για να φτάσουμε στη φετινή επιτυχία. Επομένως, φέτος θέλω να επανέλθω πλήρως αγωνιστικά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Για το πόσο εύκολη θεωρεί την προσαρμογή της: «Σχεδόν με όλα τα κορίτσια γνωριζόμαστε από παλιά, τόσο παό τον Ηρακλή Κηφισιάς, όπως την Πέννη Ρόγκα, όσο και από άλλες ομάδας, αλλά και την Εθνική, όπως τη Μαρία Οικονομίδου και την Όλγα Βεργίδου. Ήδη από τις πρώτες ημέρες στην προετοιμασία της ομάδας νιώθω κομμάτι του συνόλου και η ενσωμάτωσή μου δεν με αγχώνει καθόλου. Οι συμπαίκτριές μου καθημερινά με βοηθάνε σε αυτό το κομμάτι».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Δεν μου αρέσει να λέω πολλά λόγια. Προσωπικά θα προτιμήσω να φανεί η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Και περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος, η ομάδα αγωνίζεται σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο, το κλειστό του “Αγίου Θωμά” στο Μαρούσι και τους περιμένουμε όλους εκεί για μια όμορφη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x