Super League 2

«Δίχτυα» σε Ισπανία και… Μπαρμπόσα

Σε επαφή με τρεις εξτρέμ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στην Primera Division, μεταξύ των οποίων και ο Μπαρμπόσα, βρίσκεται η ΑΕΚ. Ξεκινάει η ψήφιση του νομοσχεδίου για την «Αγια-Σοφιά».

Κάτι καλό φαίνεται πως ετοιμάζει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για τον αριστερό εξτρέμ που ψάχνει η ΑΕΚ, ενώ έχει πάρει το μήνυμα ότι «χρόνος υπάρχει».

Είχε φανεί εδώ και κάποιες ημέρες ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης κοιτάζει έντονα την Primera Division και έγιναν γνωστά δύο ονόματα Ισπανών και άλλο ένα, Πορτογάλου.

Πρόκειται για τους Ισπανούς, Ντάνι Μπεντίτεθ και Κριστιάν Λομπάτο οι οποίοι δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο και με την πλευρά τους είναι σε επαφή ο Μιλοβάνοβιτς, σύμφωνα με το «Goal News». Ο πρώτος άνηκε στην Ουντινέζε, που τον απέκτησε το 2009, αλλά παίζει από τότε στη Γρανάδα ως δανεικός και τη σεζόν 2013-14 είχε εννέα συμμετοχές στην Primera και μια στο Κύπελλο.

Ο δεύτερος επίσης δεν δεσμεύεται με κάποια ομάδα, καθώς αποχώρησε από την Οσασούνα και έπαιξε έντεκα φορές στη «La Liga» πέρυσι, ενώ μέχρι το 2013 και για περίπου τρία χρόνια ήταν στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, παίζει και ένα ακόμη δυνατό όνομα για την Ένωση, ακόμη πιο καλό από τα άλλα δύο, αυτό του Έλντερ Μπαρμπόσα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει προχωρήσει η περίπτωση του όσο των Ισπανών. Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», επικαλούμενη πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μιλάει εδώ λίγες ημέρες με τον 27χρονο αριστερό εξτρέμ, ο οποίος από το 2010 ανήκει στην Μπράγκα και πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Αλμερία. Μάλιστα, έπαιξε 28 φορές στην Primera.

Είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες για τον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό, ενώ είχε δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός επί εποχής Ζαρντίμ.

Έφθασε η μεγάλη ώρα

Στη Βουλή θα βρίσκεται από σήμερα το ρυθμιστικό νομοσχέδιο και αύριο θα τεθεί προς ψήφιση στο Β΄Θερινό Τμήμα της Βουλής.

Ο λόγος φυσικά για το νομοσχέδιο στου οποίου τα άρθρα 81 και 82 περιλαμβάνεται και το γήπεδο της «Ενωσης», αλλά και το θέμα με το Αλσος.

Το νομοσχέδιο θεωρείται απίθανο να μην ψηφιστεί, ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να καταψηφίσουν στο σύνολό του το νομοσχέδιο. Αν και ο αρχηγός του κόμματος Αλέξης Τσίπρας έχει διαφορετική άποψη για τα άρθρα που αφορούν το γήπεδο της «Ενωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x