Χάντμπολ

Δοκιμασία στη Ρουμανία για Διομήδη

Οι «Λύκοι» θα αντιμετωπίσουν σε δύο ματς για το EHF CUP την ισχυρή Ντιναμό Βουκουρεστίου

Ο Διομήδης Άργους είναι η πρώτη ομάδα που ρίχνεται στη… μάχη των ευρωπαϊκών κυπέλων. Για τον 2ο γύρο του EHF CUP οι «Λύκοι» θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Βουκουρεστίου σε δύο παιχνίδια, τα οποία θα διεξαχθούν στη Ρουμανία -μετά από συμφωνία των δύο ομάδων-
αύριο στις 17:00 και την Κυριακή στις 15:00.

Η αποστολή των «Λύκων» έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο Βουκουρέστι, οπότε είχε όλο τον χρόνο στην διάθεση της να ξεκουραστεί, αλλά και να προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτά τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Χαρακτηριστικό της δυσκολίας των αγώνων είναι πως η Ντιναμό έχει έξι ξένους στη σύνθεση της, εκ των οποίων ο Γάλλος Ντιαό, άλλοτε σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν με περισσότερα από 150 ευρωπαϊκά γκολ, αλλά και ο Μαυροβούνιος Μιλάσεβιτς με σπουδαίες χρονιές στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: «Όλα κύλησαν ομαλά από την άφιξή μας έως και τώρα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία το πρωί να χαλαρώσουν με μια βόλτα στην παλιά πόλη του Βουκουρεστίου και να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το πιεσμένο πρόγραμμα των τελευταίων δέκα ημερών. Μετά το βίντεο που παρακολουθήσαμε και αναλύσαμε, ακολουθεί η προπόνησή μας στο γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μέχρι αύριο την τακτική μας και την ψυχολογία μας, ώστε να πάρουμε από τους δύο αυτούς αγώνες τα μέγιστα δυνατά».

Ο αριστερός ίντερ Νίκος Πασσιάς τόνισε: «Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Θα καταθέσουμε ψυχή μέσα στο γήπεδο και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι με μεγάλο πάθος».


Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x