Στίβος

Δοκιμές για Αναγνωστοπούλου στο Βερολίνο

Την προετοιμασία της στο Βερολίνο πραγματοποιεί η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, ενόψει των αγώνων του κλειστού στίβου και έχει την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες της δοκιμές στη γερμανική πρωτεύουσα.

Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας συμμετείχε σε προπονητικούς αγώνες και έριξε βολή στα 53.24. Το σημαντικότερο είναι ότι είχε την ευκαιρία να δει πως εφαρμόζονται στην πράξη οι αλλαγές τις οποίες έχει κάνει από την αρχή της σεζόν η ίδια.

«Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές και κάποιες διορθώσεις, τις οποίες η Κρίστυ έχει καταφέρει να αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό. Η προετοιμασία της έχει πάει πολύ καλά και νομίζω πως είναι σε θέση να ρίξει αρκετά μέτρα.

Θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα στις 31 του μηνός και υπάρχει μια πιθανότητα να επιστρέψουμε και πάλι στο Βερολίνο στις 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συμμετάσχουμε σε έναν ακόμη αγώνα», τόνισε ο προπονητής της, ο οποίος έχει προγραμματίσει άλλη μία προετοιμασία για την αθλήτρια στα μέσα Φεβρουαρίου στην Κύπρο.

Η Αναγνωστοπούλου θα διεκδικήσει μέσα στη σεζόν να βελτιώσει την ατομική της επίδοση, αλλά και να διακριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού του Βερολίνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x