Επικαιρότητα

«Δράκος» του Αμαρουσίου: Δεν ήθελα να τις βιάσω, μόνο να τις αγγίζω

Στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο «δράκος» του Αμαρουσίου που συνελήφθη το πρωί σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο 30χρονος δράστης που εργαζόταν ως περιπτεράς στο Γαλάτσι, αναγνωρίστηκε ως δράστης επιθέσεων βιασμού από 5 γυναίκες και ο ίδιος στην πρώτη του κατάθεση στην ασφάλεια παραδέχθηκε ότι έκανε επιθέσεις ωστόσο όχι με σκοπό τον βιασμό.

«Ξεκίνησα να κάνω επιθέσεις σε γυναίκες πριν από 2 μήνες, δεν είχα σκοπό να τις βιάσω. Ηθελα μόνο να τις αγγίζω... Το πρωί η κοπέλα αντιστάθηκε. Φώναζε και αναγκάστηκα να φύγω. Αποφάσισα λίγο αργότερα να στήσω καρτέρι πιο κάτω κοντά στη διάβαση, όμως με έπιασαν οι αστυνομικοί» είπε μεταξύ άλλων ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Σημειώνεται ότι ο «δράκος» του Αμαρουσίου συνελήφθη σήμερα στις 6 το πρωί, όταν επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ο «δράκος» άρπαξε την άτυχη γυναίκα και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα. Εκείνη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Τότε ο δράστης τρόμαξε και προσπάθησε να φύγει, ωστόσο στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x