Επικαιρότητα

Δρίτσας: Δεν είμαστε εδώ για να πουλάμε την ψυχή μας στο διάβολο για την εξουσία και ένα 4ο Μνημόνιο

«Δεν είμαστε εδώ για να πουλάμε την ψυχή μας στο διάβολο για την εξουσία και ένα 4ο Μνημόνιο», υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, το πρωί της Τετάρτης (26/10).

«Εμείς είμαστε εδώ για να πετύχουμε στόχους», συμπλήρωσε σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha, διευκρινίζοντας ότι το ίδιο θα έλεγε και για μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι αδιανόητο να μην πετύχει το τρίτο πρόγραμμα», διευκρίνισε, εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί αν οι εταίροι τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Σχετικά με τις θέσεις που διατύπωσε για τις ιδιωτικοποιήσεις, επεσήμανε ότι «το να υπάρχει τριβή με τους χειρισμούς είναι μια κυβερνητική υποχρέωση», προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας υπουργός σου να λέει τη δική του ιδιαίτερη άποψη αλλά όλα όσα λέγονται είναι κυβερνητικές θέσεις».

«Οι ιδιωτικοποίησεις δεν ήταν ποτέ στη προγραμματική φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.

«Το ερώτημα που θέσαμε στο λαό ήταν να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη γι αυτό ή να την παραδώσουμε στη Νέα Δημοκρατία και ο λαός τουλάχιστον τον περασμένο Σεπτέμβριο μας την έδωσε», κατέληξε ο κ. Δρίτσας.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x