Mini Football

Δυναμικά τα παιχνίδια επανέναρξης του N'JOY UNI-League 13!

Τα πρώτα ματς για το 2014 στο N'JOY UNI-League 13 συνέχισαν ουσιαστικά με τα χαρακτηριστικά που διέκριναν το πρωτάθλημα μέχρι την διακοπή των γιορτών: Πάθος διασκέδαση και συναρπαστικά αποτελέσματα.

Το N’JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των φοιτητών καθώς είναι το brand σοκολατούχου γάλακτος που αγαπήθηκε όσο λίγα γιατί πολύ απλά είναι το brand που έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό φοιτητικό θεσμό.

Οι αγώνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν οι πρώτοι που διεξήχθησαν, με τον αγώνα Παλαιοφαληρική άνοιξη- killers να κρίνεται στα τελευταία λεπτά, ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν και δύο τραυματισμούς, οι οποίοι οφείλονταν στο αγωνιστικό πάθος!

Αναλυτικά κάποια αποτελέσματα της Αθήνας:
Παλαιοφαληρική άνοιξη- killers 3-4
FC System-Power Puff Boys 7-7
Flwrez united-Abaleiros FC 14-4
Κωστάκηδες-Πορνοσταρ 11-3
Casper-Orlando Pirates 4-10
Eπιστήμονες-Fanta 7-10
Τα πουλάκια Τσιου-Atletico FC 3-4
Και παρακάτω κάποια αποτελέσματα της Θεσσαλονίκης:
Nerds- Bacardi tel aviv 4-7
Σωμάν- Remal Madrid 6-6

Η UMBRO αποφάσισε να στηρίξει την διοργάνωση και να συνδέσει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι το 2016 και να ντύσει σε πολύ χαμηλές τιμές όλες τις ομάδες από πολύ απλά σχέδια μέχρι τα πιο εντυπωσιακά της από τη νέα της κολεξιόν.

Η ΑΝΕΚ LINES, η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα κάθε χρόνο και φυσικά το ίδιο θα κάνει και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινό των φοιτητών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x