Από την Τετάρτη και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή διεξάγονται το Challenge Οπεν ανδρών-γυναικών της Ισπανίας στην Γκουανταλαχάρα και το Premium Event νέων της Ιταλίας στο Λινιάνο.

Στην ιβηρική χερσόνησο θ’ αγωνιστούν ο 25χρονος Γιάννης Παπαδάκης του Α.Ο. Πεύκης, ο 20χρονος Δημήτρης Κορδούτης του Άρη Νικαίας και η 19χρονη Ελισάβετ Τέρπου του Γ.Α.Ο. Πειραιά.

Στη γειτονική Ιταλία πάνε οι νέοι Γεράσιμος Πετρής, Κωνσταντίνος Στάμου του Γ.Α.Σ. Ελευσίς και Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης της Ε.Α. Βόχας, οι παίδες Αλέξανδρος Μαδέσης του Π.Κ.Δ. Ταύρου και Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος του Γ.Α.Ο. Πειραιά, όπως και οι κορασίδες Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Χρυσή Φωτιάδου του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας.

Όσον αφορά στην τεχνική καθοδήγηση, στην Γκουανταλαχάρα θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, και στο Λινιάνο ο προπονητής της Ε.Α. Βόχας, Αντώνης Πέρρας (για την ομάδα των εφήβων), ο προπονητής της Α.Ε.Κ., Κώστας Μαδέσης (για τους παίδες), και η προπονήτρια της Αθηνάς Νέου Φαλήρου, Λάουρα Νικουλάε (για τις κορασίδες).

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ