Betmasters

Δύο ακριβά Over στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο ματς με Over 2,5 τέρματα από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς, τα οποία συνοδεύονται από μεγάλες αποδόσεις.

Το τι έκαναν Σπάρτα Πράγας και Μάλμε στον προηγούμενο γύρο μικρή σημασία έχει. Οι Σουηδοί είναι πιο έτοιμη ομάδα, με την Allsvenskan να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα ψάξουν το ένα γκολ στην Τσεχία που θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν με καλύτερες πιθανότητες την πρόκριση στη ρεβάνς. Η Σπάρτα είναι σκληρή και ομοιογενής ομάδα που έχει υπέρ της τα αγωνιστικά νέα και χρειάζεται σίγουρα ένα και το ιδανικό δύο γκολ, ώστε να... σηκώσει θεμέλια πρόκρισης.

Η τιμή νίκης των Τσέχων είναι χαμηλή και δυσανάλογη με το Over που είναι υψηλό. Η απουσία του Μόλινς της Mάλμε αποτελεί απώλεια μεν παραγωγικά, όμως η φιλοξενούμενη θα βρει ρήγματα για το ένα τέρμα που θέλουμε να σκοράρει στην άμυνα της Σπάρτα. Μένει να μας επιβεβαιώσει η ευστοχία της. Όσον αφορά τη Σλόβαν δίνεται φαβορί μεν, αγωνιστικά, όμως, αποτελεί ένα αίνιγμα. Επομένως σε τιμές κάτω από 2,00 δεν ποντάρεται. Έχει την πίεση του αποτελέσματος που πρέπει να πάρει κόντρα στη Σέριφ, για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Οι Μολδαβοί θυμίζουν περισσότερο βραζιλιάνικη ομάδα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό στο αγωνιστικό της προφίλ και στην ψυχολογία. Ρίχνει χρήμα σταθερά μπας και μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το ζευγάρωμα με τους Σλοβάκους δεν είναι απαγορευτικό για να προχωρήσει. Το Over σε τιμές άνω του 2,00 είναι προτιμότερο, ενώ αν ποντάραμε κάτι άλλο (που, πάντως, δεν το τολμάμε) θα ήταν η έκπληξη και όχι η νίκη των γηπεδούχων στην Μπρατισλάβα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
101. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΑΛΜΕ: OVER 2,5 (1,85)
102. ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: OVER 2,5 (2,10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x