Προορισμοί

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα 5 νέα των Small Luxury Hotels of the World

Τα SLH καλοσωρίζουν στο πολυτελές χαρτοφυλάκιό τους πέντε εντυπωσιακά νέα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία. Δύο από αυτά είναι ελληνικά!

Romeo Hotel, Νάπολη, Ιταλία

Πίσω από τη γυάλινη πρόσοψη του ξενοδοχείου που σχεδιάστηκε από τους Kenzo Tang & Associates, οι φιλοξενούμενοι θα ανακαλύψουν έπιπλαδιάσημων σχεδιαστών, πολύ σύγχρονη τέχνη, vintage κομμάτια και φωτογραφικές συλλογές από Ναπολιτάνους φωτογράφους, όπως οι Μonica Biancardi και Antonio Biasiucci. Η θέση του ξενοδοχείου στην προκυμαία κοντά στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης, δίνει στους επισκέπτες το πλεονέκτημα της μοναδικής θέας στον Βεζούβιο, τo Capri και την ακτή του Σορέντο, ειδικά όταν την απολαμβάνουν από την ταράτσα της πισίνας.

Η τέχνη κυριαρχεί και στα εστιατόρια - τόσο στο διακεκριμένο με αστέρια michelin, Il Comandante, όσο και στο Romeo Sushi με το μαρμάρινο σιντριβάνι και τις ιαπωνικές αντίκες από την εποχή Edo.

Στο 3000 τετραγωνικών Dogana del Sale SPA, οι καλύτερες στιγμές της επιστήμης και της τεχνολογίαςσυνοψίζονται στο meeting point του spa που δεν είναι άλλο, από μία υπέρυθρη σάουνα. Δίκλινα δωμάτια διαθέσιμα από €235...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x