Επικαιρότητα

Δύο κουκουλοφόροι εκτέλεσαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο γραφείο του

Ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που δέχθηκε στο γραφείο του.

Ενοπλοι εισέβαλλαν στις 19:10 της Πέμπτης σε γραφείο που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 154, στο κέντρο της Αθήνας, και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Στο γραφείο βρισκόταν και συνεργάτης του θύματος. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, οι δράστες ήταν δύο, είχαν ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Προσποιούμενοι τους πελάτες, εισήλθαν στο κτίριο και ζήτησαν να συναντηθούν με το θύμα, το οποίο μετά από σύντομο διάλογο, πυροβόλησαν τουλάχιστον δύο φορές, στο κεφάλι και στο στήθος.

Ωστόσο, οι εν λόγω πληροφορίες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, καθώς ο συνεργάτης του δικηγόρου, που είναι και ο μοναδικός μάρτυρας του περιστατικού, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

inner

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, αντιπρόεδρος και υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ήταν γιος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νώντα Ζαφειρόπουλου. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον απόηχο του περιστατικού, ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή, παρουσίαση του νέου επικοινωνιακού του επιτελείου.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x