Γιώργος Ζαχαριάδης

Δυο ΠΑΟΚ κι ο ένας δεν ήθελε να πάει στους ομίλους

O Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για λίγο από τον ΠΑΟΚ του Πανιωνίου, κοιτάζει και τον ΠΑΟΚ του Άγιαξ και θέλει τη μεταγραφή του…

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Με τις σπουδαίες ομάδες θα είναι κι αυτός σπουδαίος. Θα είναι ο ΠΑΟΚ του Άγιαξ, θα είναι κι ο ΠΑΟΚ του Παναιτωλικού και του Πανιωνίου. Που θα είναι… άλλη ομάδα. Όσο καλή χρειάζεται για να φτάνει στους βαθμούς της νίκης και να τελειώνει με αντιπάλους που δεν είναι στο δικό του επίπεδο.

Αυτό είναι το βολικό μας σενάριο.

Να πούμε ότι όλες οι αδυναμίες του φάνηκαν στους αγώνες με τη Σλόβαν, το πατατράκ του αποκλεισμού και ήρθαν καπάκι δυό μετριότατες αγωνιστικές με της SUPERLEAGUE 1;

Ποιος δεν θα συμφωνήσει;

Ίσως ο συνταξιούχος μας καθηγητής, ο «Γ.Γ.» που με «λούζει» με συχνότητα διακόπτη σε σαλόνι, να έχει κάτι καινούργιο να σκεφτεί, τώρα που βλέπει ότι ο Ολυμπιακός πλησιάζει και είναι σε θέση να γίνεται καλύτερος μέσα από… τα Champions League και τα εκατομμύρια που κέρδισε χάρη σε προηγούμενες παρουσίες του.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν για Champions League διότι ποτέ δεν ήταν εκεί για να φτιάξει παρακαταθήκη ούτε και φαίνεται να το πετυχαίνει πολύ σύντομα.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστικός κι αν είχα ενθουσιαστεί επειδή τον είδα «γεμάτο» και «μπόλικο» στις αναμετρήσεις με τον Αγιαξ, το αποσύρω και βλέπουμε πως θα κυλήσει το πράμα.

Λέμε ότι ωρίμασε (κι αυτό συνέβη πριν από χρόνια) ο Σαββίδης και δεν τους τρώγει τους προπονητές με τη μία, αλλά, αν είναι να τον στηρίξει αυτόν τον φουκαρά που δεν είναι ακόμη έτοιμος να διαχειριστεί κρίσει, ας του δώσει ένα εργαλείο παραπάνω κι όχι ποδοσφαιριστές που πλουτίζουν τους γιατρούς.

Επίσης, μπορεί να είναι για δυό το φετινό πρωτάθλημα, αλλά, είναι αγενές και άδικο αν δεν υπολογίζουν κάθε αντίπαλο, που καραδοκεί και ή θα κάνει ζημιά με μια κλωτσιά στα αχαμνά ή θα κλέψει αναπάντεχα μια θέση από τις πρώτες. Ε, καλά, όχι την πρώτη, αλλά κι η δεύτερη είναι μεγάλη υπόθεση.

Ξαφνικά όλοι οι παίκτες έγιναν σκάρτοι ή αυτοί που ήρθαν δεν τους βλέπουμε ούτε καλά καλά στην αποστολή.

Ηρεμία και μυαλό. Πρώτα γιατί αυτοί που ήρθαν στις μεταγραφές, όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι καλύτεροι, ούτε καν αλλαγή σε αυτούς που είναι παροπλισμένοι λόγω τραυματισμών.

Δεύτερον, ρε… Καραμήτρο, πάλι να τα λέμε; Ξέρεις ότι έχεις Αγιαξ μπροστά σου. Ή κι αν δεν ήταν ο Άγιαξ, θέλεις να πας στους ομίλους. Ποιος Στοχ και ποιος Αουγκούστο και κουραφέξαλα; Ροντρίγκο και άλλα… αποδημητικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x