sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Δύο χρόνια, ένα μήνα και τέσσερις μέρες μετά...

Από τη στεναχώρια στη χαρά και από το κλάμα στο γέλιο. Το sport-fm.gr βάζει δίπλα-δίπλα τις εικόνες της ημέρας που η ΑΕΚ είπε αντίο στη Σούπερ Λίγκα και αυτής που επέστρεψε.

Πολλές φορές λέμε ότι η ζωή κάνει κύκλους και ότι τα πράγματα θα φτιάξουν, αφού δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα στραβά. Συνήθως αυτά τα λόγια είναι παρηγοριά στον… άρρωστο, σε μία προσπάθεια να δώσεις ελπίδα σε κάποιον που πιστεύει ότι εκείνη τη στιγμή χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Ποιος να έλεγε λοιπόν στους φιλάθλους της ΑΕΚ στις 21 Απριλίου του 2013 ότι όλα θα φτιάξουν και ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Η ομάδα τους είχε μόλις υποβιβαστεί και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο οι παίκτες της ομάδας ξέσπασαν σε κλάματα.
Μαζί τους και οι εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ που έζησαν για δύο χρόνια τον εφιάλτη των μικρότερων κατηγοριών.

Δύο χρόνια, ένα μήνα και τέσσερις μέρες μετά, με τη νίκη επί του Ηρακλή, η Ένωση «κλείδωσε» και μαθηματικά την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και στις φωτογραφίες που ακολουθούν καταγράφουμε τα συναισθήματα. Τα συναισθήματα λύπης εκείνης της ημέρας στο Περιστέρι και τη χαρά της Δευτέρας 24 Μαΐου. Της ημέρας που η ΑΕΚ επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα.

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x