Stoiximan Super League

Δύσκολα ο Μέντες, προλαβαίνει ο Λαγός

Εν όψει του αγώνα με την Εστορίλ για τη 2η αγωνιστική του Europa League στον Παναθηναϊκό ελπίζουν ότι ο Μέντες θα είναι έτοιμος, την ώρα που ο Λαγός δείχνει να προλαβαίνει το ματς με τους Πορτογάλους.

Μία ημέρα μετά την επικράτηση επί της Νίκης Βόλου στον Παναθηναϊκό βρέθηκαν ξανά στο Κορωπί, όπου σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Εστορίλ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιείχε ζέσταμα, συνέχισαν με πάσες και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Από την πλευρά τους, οι Μέντες και Κότσαρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Μπεργκ συνέχισε την θεραπεία του, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν οι Υμεράι και Αγγελόπουλος που προέρχονται από τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο Ολλανδός δύσκολα θα παίξει κόντρα στους Πορτογάλους, με τον Τάσο Λαγό να μην έχει κάτι το σοβαρό και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή που θα επιλέξει ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη στις 10 το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x