Γενικά

Δύσκολα στη Φλαμένγκο ο Φελίπε Μέλο

Η μετακίνηση του Φελίπε Μέλο από τη Γιουβέντους στη Φλαμένγκο παρουσιάζει πολλές δυσκολίες, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της βραζιλιάνικης ομάδας, Πάουλο Πελάιπε.

Είναι ένας από τους… γρίφους που καλείται να λύσει η διοίκηση της Γιουβέντους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Το μέλλον του Φελίπε Μέλο εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, καθώς η Γαλατασαράι δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του, ενώ ο Αντόνιο Κόντε δείχνει να μην τον υπολογίζει. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας και οι άνθρωποι της «Μεγάλης Κυρίας» περιμένουν την κατάλληλη πρόταση, ώστε να τον παραχωρήσουν.

Τις τελευταίες μέρες η Φλαμένγκο φέρεται να έκανε μια προσπάθεια προσέγγισης του Φελίπε Μέλο. Ωστόσο, ακόμα είναι πρόωρο να μιλάμε για συμφωνία, καθώς, όπως αποκαλύπτει ο Γενικός Διευθυντής του βραζιλιάνικου συλλόγου, υπάρχουν πολλές δυσκολίες. «Στην παρούσα φάση είμαι απαισιόδοξος για την κατάληξη της υπόθεσης του Φελίπε Μέλο. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, η οποία τον έχει κοστολογήσει με ένα ποσό που ξεπερνά τις οικονομικές δυνατότητες της Φλαμένγκο. Αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, δύσκολα θα επιμείνουμε στην απόκτησή του», τόνισε ο Πελάιπε.

Η Φλαμένγκο, πάντως, ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη. «Δεν το κρύβουμε πως μας ενδιαφέρει ο Μέλο. Αλλά θα πρέπει να μειωθούν οι απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας, αλλά και οι δικές του, καθώς το συμβόλαιο που μπορούμε να του προσφέρουμε δεν φτάνει στο ποσό που ακούγεται πως θέλει. Με αυτούς τους οικονομικούς όρους, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω», υπογράμμισε ο Πάουλο Πελάιπε.

Απομένει να δούμε τη στάση που θα κρατήσει η διοίκηση της «Γιούβε», αλλά και ο Φελίπε Μέλο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x