Stoiximan Super League

Δύσκολα θα μείνει ο Ντουντού

Απίθανο θεωρείται να παραμείνει και του χρόνου στον ΟΦΗ ο Ντουντού, ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν. Πρόταση από τούρκικη ομάδα φαίνεται πως έχει ο Βραζιλιάνος μέσος.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ για φέτος ολοκληρώθηκαν την περασμένη Τετάρτη με τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου μετά την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη, καθώς η ομάδα κατάφερε να σωθεί σχετικά νωρίς και να τερματίσει έκτη στη Superlague, παρά τις δυσκολίες -οικονομικές κυρίως- που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Από εδώ και πέρα θα ενταθούν οι προσπάθειες για τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι η κατάσταση, διότι πρέπει να γίνουν πληρωμές, εξοφλήσεις και ανανεώσεις συμβολαίων, την ώρα που δεν υπάρχουν πολλά λεφτά στο ταμείο. Μια από τις περιπτώσεις που θα απασχολήσουν είναι του Ντουντού. Η ομάδα της Κρήτης θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο μέσο, που σε λιγότερο από τέσσερις μήνες έκανε 11 συμμετοχές και τρία γκολ στο πρωτάθλημα και δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο, αυτές κόντρα στους «πράσινους».

Αυτή τη στιγμή όμως θεωρείται πολύ δύσκολο να παραμείνει ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρεται στον «Τρελό του χωριού» της «SportDay». Υπάρχει ενδιαφέρον από τούρκικο σύλλογο και μοιάζει καλή περίπτωση από κάθε άποψη για τον Ντουντού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x