Τένις

Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Ναδάλ

Πιέστηκε απίστευτα στο πρώτο σετ των 80 λεπτών κόντρα στον Γκουίντο Πέγια, αλλά ο Ράφα Ναδάλ έδειξε και πάλι ποιος είναι το αφεντικό στο χώμα.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ, όμως ο Ράφα Ναδάλ έδειξε ότι στο χώμα είναι το απόλυτο αφεντικό. Μετά από δύο ώρες και είκοσι λεπτά σκληρής μάχης ο Ισπανός τενιστας και Νο.2 του κόσμου επικράτησε με 7-6(1), 6-3 του Αργεντινού Γκουίντο Πέγια, Νο. 35 της κατάταξης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters, οδεύοντας στον 12ο τίτλο του στο Πριγκιπάτο.

Ο Ναδάλ κατάφερε να μείνει όρθιος παρόλο που έμεινε πίσω με 1-4 στο πρώτο σετ, κάνοντας την ανατροπή και περνώντας μπροστά με 5-4. Όμως τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Ισπανού δεν σταμάτησαν εκεί με τον Αργεντινό να παίρνει δύο σερί γκέιμς σπάζοντας για τέταρτη φορά το σερβίς του Ναδάλ.

Στη συνέχεια, όμως, μίλησε η κλάση του βασιλιά του χώματος που απέτρεψε τον Αργεντινό όλες τις φορές από το να πάρει σετ πόιντ στο 30-30 και με ένα μπρέικ οδήγησε το σετ στο τάι μπρέικ, εκεί όπου δεν χάνει.

Στο δεύτερο σετ ο Ναδάλ σημείωσε μπρέι στο πρώτο γκέιμ, κάτι που του έκανε πιο εύκολη τη συνέχεια και του έφερε την πρόκριση σε 14ο ημιτελικό στο Μονακό.

Πλέον και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς εκτός, ο Ράδα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x