Βόλεϊ

Δύσκολη αρχή για Ολυμπιακό

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού αρχίζουν την Πέμπτη, όπου για τους «32» του CEV Cup υποδέχεται την πανίσχυρη Μόντενα στις 18:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» από το ξεκίνημα της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο. Όπως και ο Ολυμπιακός, έτσι και η Μόντενα, προέρχονται από εντός έδρας ήττες στα πρωταθλήματά τους την περασμένη αγωνιστική.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου στις 21:30 στην Ιταλία.

O Φερνάντο Μουνιόθ τόνισε πως: «Εδώ και δυο χρόνια, έχουμε παίξει κόντρα στη Ραβένα στον τελικό του Challenge Cup, ενώ βρισκόταν σε πολύ καλή στιγμή, πέρυσι παίξαμε με την Τρεντίνο, ενώ είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αύριο παίζουμε με τη Μόντενα που διαθέτει την πιο ισχυρή ομάδα τα τελευταία χρόνια. Υψηλού επιπέδου ιταλικές ομάδες βρίσκονται πάντα στο δρόμο μας και φέτος είχαμε την… ατυχία να τη συναντήσουμε νωρίς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, όπως πάντα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μπροστά στου οπαδούς μας και σίγουρα όλοι θα απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν υψηλού επιπέδου βόλεϊ».

Ο Γκαζμέτ Χουσάϊ είπε πως: «Όλοι γνωρίζουμε με ποια ομάδα παίζουμε. Η Μόντενα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει για να μην προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ που μπορούμε.

Φυσικά, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ που μπορούμε στο πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας. Μετά από μερικές δυσκολίες το μέλλον είναι μπροστά μας και η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμη να παλέψει κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x