Super League 2

Δύσκολο για Φαγέ, ανεβαίνει ο Μπαρμπόσα

Ούτε την Παρασκευή κατάφερε να προπονηθεί ο Αμπλαγιέ Φαγέ και θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί κόντρα στον Παναιγιάλειο. Γυμνάστηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα και φαίνεται πως θα είναι στη διάθεση του Δέλλα.

Τρία προβλήματα είχε την Παρασκευή ο Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της ΑΕΚ. Οι Μιγκέλ Κορδέρο και Δημήτρης Κολοβέτσιος ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, αλλά ούτως ή άλλως δεν βρίσκονται στα πλάνα του 38χρονου τεχνικού για την αναμέτρηση της Δευτέρας (26/1, 18:00) με τον Παναιγιάλειο στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας στόπερ «τρέχει» το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Κέρκυρα για το Κύπελλο, ενώ η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-1.

Ο Αμπλαγιέ Φαγέ έκανε και πάλι θεραπεία και οι πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για το προσεχές παιχνίδι μειώθηκαν αρκετά.

Αντιθέτως, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ που δεν αγωνίστηκε στο ματς με τους «Φαίακες» ακολούθησε το πρόγραμμα των υπόλοιπων παικτών της Ένωσης χθες και σήμερα, φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάσταση του, αλλά είναι ακόμη «βαρύς» και θα είναι πιο ξεκάθαρη η κατάσταση το Σάββατο, όπου η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x