Γενικά

Δώσε τέλος στον πόνο με τρία βασικά tips

Το άρθρο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους γυμνάζονται αλλά κυρίως σε όσους θέλουν να βάλουν τη γυμναστική στη ζωή τους και είτε διστάζουν είτε απλώς το αναβάλουν για διάφορους λόγους, όπως ο πόνος.

Αφορά όμως και σε όσους η  γυμναστική δεν αποτελεί κομμάτι της  ζωής τους.

Στο άρθρο αυτό θα σας παρουσιάσουμε tips που θα βάλουν τέλος στους πόνους και θα βελτιώνουν την καθημερινότητά μας.

Σε όσους αθλούνται ή σκέφτονται να αρχίσουν… από Δευτέρα…

Οι «διάφοροι λόγοι» που πολλές φορές σκαρφίζονται όσοι λειτουργούν αναβλητικά για να βάλουν την άθληση στη ζωή τους είναι  πράγματι κάποιες φορές ανασταλτικοί.. Ένα πιάσιμο, ένας πιθανός τραυματισμός κλπ. Ένας τραυματισμός όμως είναι πολύ πιθανό να προκύψει σε έναν μυ του σώματός μας και χωρίς τη γυμναστική.

Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε

Ένας τραυματισμός μπορεί να προκύψει από τη λάθος στάση του σώματός μας στο γραφείο. Το χειρότερο στις περιπτώσεις αυτές είναι ότι τραυματίζεσαι καθημερινά και μπορεί να μην το καταλαβαίνεις.

Τα tips που θα σας παρουσιάσουμε βοηθούν και στις 2 περιπτώσεις ανθρώπων, αυτών δηλ που η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους αλλά και αυτών που ζουν χωρίς την άσκηση.

Είτε είσαι αθλητής λοιπόν είτε όχι ακολούθησε τα και βελτίωσε στην καθημερινότητά σου.

1st Tip


  • Τοπικοί μυϊκοί πόνοι



Ice ice power

Η λύση για τους τοπικούς μυϊκούς πόνους κρύβεται στη δύναμη του πάγου. Ο πάγος μουδιάζει τους μύες και ο πόνος απαλύνεται. Έχεις τον πόνο σου όμως και γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι με τις κλασσικές  παγοκύστες και τα πήγαινε-έλα στην κατάψυξη …  Η λύση και η δύναμη του πάγου κρύβεται εδώ

More ice power info

Ο πάγος επίσης ανακουφίζει άμεσα από πιθανά χτυπήματα, οιδήματα, διαστρέμματα και θλάσεις. Και  γι αυτό σου έχουμε τη λύση.

inner

2nd Tip

  • Πόνοι από πιάσιμο ή κούραση


Πολύ καλή η δύναμη του πάγου, αλλά εδώ σου έχουμε και την αντίθετη δύναμη. Δεν μιλάμε βέβαια για τη δύναμη της φωτιάς αλλά για ένα προϊόν που θα αναθερμάνει τους κουρασμένους ή πιασμένους μύες σου και την επόμενη ημέρα η προπόνησή σου ή η ημέρα στο γραφείο σου θα είναι φυσιολογική. Απάλυνε τον πόνο σου ή το πιάσιμό σου από ότι και αν προήλθε.

inner

3rd Tip

  • Τι καλύτερο από ένα μασάζ?


Το μασάζ είναι ένα δώρο στον εαυτό σου. Είναι μια στιγμή που αφήνεσαι χάνοντας μέχρι και τον χρόνο….  Το μασάζ το χρειάζεσαι είτε είσαι αθλητής είτε όχι. Υπάρχουν διάφορα είδη μασάζ αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με το καθημερινό που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, αυτό που και 10λεπτά να κρατήσει είναι αποτελεσματικό.

Απογείωσε το μασάζ σου με αυτό το tip. Τα 10 φυτικά έλαια θα σε χαλαρώσουν, θα σου δώσουν ευεξία και θα σε ανακουφίσουν από πόνους και πιασίματα.

inner

Ακολούθησε τα παραπάνω Tips και βελτίωσε την καθημερινότητά σου βάζοντας τέλος σε κάθε πόνο που σε ταλαιπωρεί.

Για περισσότερες πληροφορίες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x