Ιταλία

Εβρά: «Ήταν η σωστή στιγμή»

Παίκτης της Γιουβέντους με κάθε επισημότητα είναι από την Πέμπτη ο Πατρίς Εβρά. Ο Γάλλος αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση.

Τη φανέλα της Γιουβέντους για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει και επίσημα τη νέα σεζόν ο Πατρίς Εβρά. Ο Γάλλος μπακ, που έφτασε την Τετάρτη στην Ιταλία, πέρασε με επιτυχία την Πέμπτη τα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία παρουσιάστηκε από τους «μπιανκονέρι».

Ο Εβρά δήλωσε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ήταν εύκολο να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Όταν επικοινώνησα με τους ανθρώπους της Γιουβέντους, ήξερα πως ήταν η σωστή στιγμή. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσεις τέσσερις τίτλους σε μία σεζόν. Το έχω καταφέρει τρεις φορές στην Γιουνάιτεντ και ξέρω πόσο δύσκολη αποστολή είναι. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή που έκανα. Η Γιουβέντους είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία», είπε στην αρχική του τοποθέτηση κι εν συνεχεία τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω από τη Γιουνάιτεντ, αλλά ήταν μια απόφαση επαγγελματικών λόγων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x